AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Kurtlar Vadisi gençliği...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/03/2006 :  20:58:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır doğru anladım gayet açık yazmışsın. Benim verdiğim cevap konuya biraz uzak kalmış sanırım..
Sayfanın En Üstüne Git

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 01/03/2006 :  21:48:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi siz yine iyisiniz ya kızlarda kurtlar vadisine hayran olursa..onlar da hanımağa mı olmaya çalışcaklar...bnm gördüğüm bazı kızlar polat resimleriyle donatmış bilgisayarını al bide burdan yak...

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 01/03/2006 :  21:52:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
_OutWarDs_ tarafından yazılan:

hadi siz yine iyisiniz ya kızlarda kurtlar vadisine hayran olursa..onlar da hanımağa mı olmaya çalışcaklar...bnm gördüğüm bazı kızlar polat resimleriyle donatmış bilgisayarını al bide burdan yak...

Onlar Polat'a değil Necati Şaşmaz'a aşıktır.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/03/2006 :  15:31:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu aralar kalpazanlarda çoğaldı "sahte karne muhabbetleri" bir de işin ilginç yanı bazı net cafelerinde,bu konuda sahteciliğe ortak olup destek çıkmaları bilmem siz ne dersiniz bu konuda
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 02/03/2006 :  15:47:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ultramert tarafından yazılan:

wolverine sen de başka taraflara kaydırmışsın konuyu ne alakası var düz lise olmakla falan bende düz lise çıkışlıyım ama bu tür taraklarda bezim olmamıştır sen böyle konuşarak bütün suçu düz liseliler üzerine yıktın olmaz ama!!

hasoo nun da dediği gibi tüm düz liseliler demedim zaten bu haberi yayınlayan gazetedede genellikle düz liselerde görülüyor diye yazmıştı

major dediğin olay bizim okuldada var hepside babasının görüşü neyse onu savunuyor çoğuda kendi görüşünün ve karşı görüşünün anlamını bilmiyor...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000