ya bu tip insanlar polat alemdara olmaya çalışıp olamayacak insanlar zaten bunların çoğuda düz lisede geleceği düşünmeyen insanlardır. allha şükür ben bir anadolu lisesine kancayı taktım.pek böyle takılan yok okulda ama her gün çıkışta farklı düz liselerden gelen çocuklar ceket omuzda elinde tesbih bazen sallama bizi bekliyolar bir b.k yapamadanda gidiyorlar
hatta bir grup düz liseli okullar arası bi yarışma için geldiğinde bana sorduğu soru:abicim ne biçim okulunuz var kantinde sigara satılmıyor biz müdür yardımcısından satın alıyoruz...
bu ne biçim bir yargılamadır kardeş..İNSANLARI SOSYAL SINIFLARINA GÖRE YARGILAMAN HİÇ DOĞRU DEĞİL MALESEF. BENİM GELDİĞİM YERDE ANADOLU LİSESİ DÜZ LİSE HİÇ FARKETMEZ HEPSİNDE SERSERİ DOLU.AMA ADAM GİBİ ADAMDA ÇIKIYOR ARALARINDAN..HEMDE ÇOK ÇIKIYOR. BUNU BİL DOĞRU DÜZGUN yazsaydın iyi olurdu.
(lise türüyle insan ilişkilerini ayırt edememiş arkadaş.)
fatal konu nerden çıktı diye soruyorsun?? konu major un ve wolverine nin yazdıklarından açıldı bende düşüncemi söyledim o kadar da mübalağa yapma anaokulu çocuğu da bilir gibisinden neyse mj aynı şeyi bende söyledim zaten bizim düz lise mezunu olmamız "geleceği düşünmeyeceğiz"anlamına gelmez arkadaş konuyu çok fazla saptırmış ve aşağalama boyutuna taşırmış öyle demek istemedim falan diyor ama yazdıkları da ortada sonuçta.. bende ne anadolu lisesi öğrencileri biliyorum ama malesef insan olamamış,insanları okul türüne göre ayırması çok yanlış şunu diyebilirdi "bu olaylara daha çok düz liselerde rastlanıyor"ama daha farklı dile getirmiş..ne öğrenci arkadaşlar var düz lise mezunu ama çok iyi üniversitelerde okuyor bundan sonra yazacağın ifadelere dikkat etmen dileğiyle