AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 HL 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ysf
Üye

İleti 157

İletim - 23/08/2004 :  22:55:54  Bilgileri Göster  ysf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
site yapacam diye oyun işinden baya uzak kaldım hele konu hl 2 oldumu işler iyice karışıyo güyya geçen sene bu zaman çıkacaktı sonra mayısamı ertelendi ne oldu derken hala yok çıkış tarihini bilen ve multiplayer desteği olup olmayacakmı bilen var mı? birde inşallah counter strikeında 2 si çıkar. eğer multiplayer desteği olursa alacağım ilk orj oyun hl 2 oacak eheh neyse msjarınızı bekliyorum.

Ashkpirin
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 16/09/2004 :  09:26:50  Bilgileri Göster  Ashkpirin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hala çıkacak diyorlar ama kendsine bi türlü ulaşamadık :)

DeJ
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 16/09/2004 :  19:44:56  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun kaynak kodlarının çalındığını biliyorsunuzdur.Valve de usanmadan oyunu baştan yapmaya karar verdiler.Hemde modellemelere birkaç poligon daha ekleyerek.Sisteme biraz fazla yük getircek ama olsun o kadar.
Bence HL2 Doom3'ten de (yani bütün oyunlardan)daha iyi olcak.Vidyosunu izledim.Adamın gözbebeği bile oynuyo.Hep size bakıyo. Size bi garanti veremem ama 2005'e kesin çıkar.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 03/10/2004 :  10:09:46  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

Size bi garanti veremem ama 2005'e kesin çıkar.

Hmmm biraz çelişkili olmamış mı sanki
HL2'yi 4 gözle bekliyorum.Gözlüğüm varda
Vidyosunu bende izledim harikaydı.Freeman yine kahramanımız olucak.
Grafiklerdeki detay çok daha çarpıcı olucakmış.Freemanın sakallarının rüzgardaki hareketlerini görebilecekmişiz ama bana biraz uçuk geldi.
Benim asıl merak ettiğim yaratık modellemelerinin ve senaryonun nası olacağı.ilk oyundaki olağanüstü senaryoyu yakalamaları,oyun atmoserini yeni nesil grafik motorlarıyla desteklemeleri çok güzel olur.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000