AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Beklediğiniz ama hayal kırıklığına uğradığınız ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

UA_1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/03/2006 :  17:38:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Büyük bir zevkle oyunun çıkmasını bekledığiniz ama çıtığında hayal kırıklıgına ugradıgınız oyun var mı ??

benım var age of empıres 3 çok güzel bir oyun denemez ama belkıde benım çok şey beklememden kaynaklanıyo olabilir

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 11/03/2006 :  18:02:13  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Age of Empires III
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 11/03/2006 :  19:08:50  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Age of Empires III

kesinlikle öle . sabırsızlıkla aldım ama kurduğumda büyük bi hayal kırıklığına uğradım age of 2 yi tercih ederim doğrusu. age 3 ün tek hoşuma giden tarafı müzikleri...

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 11/03/2006 :  22:40:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
başlığı ilk gördüğümde benimde aklıma ilk age of empires 3 geldi keşke ortaçağı işleselerdi konu olarak.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 17/03/2006 :  08:25:42  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Age of Empires III

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Oyun güzel ama Age of Empires II yanında bana bir hiç gibi geldi...

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/03/2006 :  22:19:52  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
age of serisini hiçbir zaman sevmedim sevmicek gidi gözüküyorum..

beni hayal kırıklığına uğratan commandos gibi mütiş bi serinin iğrenç bir frp ye dönüşmesi..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000