AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Derbi Maç: Trabzon - Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/05/2006 :  19:11:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
THE_FAMERA tarafından yazılan:

fener haberler hasrete dindireceğime söz vermişlerdi ama sözlerinde duramadılar.



büyüklük lafla olmaz icraatla olur...ispatlanır,belgelenir büyüklerin müzesi palavralarla değil kupalarla doludur
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/05/2006 :  23:25:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaşlıları tebrik ederim; ama Galatasaraylıların bu denli seviniyor olmasını mantıklı bulmuyorum. Halk arasında bilinen bir laf vardır bu konuyla ilgili; ama buraya yazmam abes kaçar. Sözü bilen varsa ne demek istediğimi anlar.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 04/05/2006 :  23:36:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet yaa GS'li arkadaşlarıma bakıyorum benden çok sevinenler var şaşkın şaşkın onları izliyorum MSN'yi hiç sormayın zaten BJK'li arkadaşlardan önce onlar tebrik ediyor beni.:)
Eyvallah sağolsunlar.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/05/2006 :  01:34:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
düşmanımın düşmanı bizim dostumuzdur politikasını uyguluyoruz...sonuçta bjk her 2 tarafada sempatik gelen bir takım,rekabette bu zamana fb-gs olduğu için arada kalan bjk nın 2 takımdan biriyle maçı varsa daima bjk desteklenir..bizde öyle yapıyoruz fb antipati oluşturdu bütün toplumda,herkes nefret eder bir duruma geldi bence suçu biraz kendinizde arayın

bu arada krondor ne demek istediğini kestirebildim..aman haa yazma buraya yoksa kendini kitlemek zorunda kalırsın :))
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/05/2006 :  02:47:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Suçu kendinizde arayın diyorsun; ama şu anki sıcak ortamın tek sorumlusu biz değiliz. Aslında tüm takımların taraftarlarında ve yöneticilerinde hata var. Misal, Adnan Polat hala çıkıp Şükrü Saraçoğlu'nda bizi misafir gibi karşılamadılar diyor. Kardeşim, sen 4-0 yenilmiş misin, yenilmişsin. Taraftarının çok mu umrunda senin nasıl karşılandığın? Siz önce takımınızın iyi oynamasını sağlayın, ondan sonra bunları söyleyin. Ortamı kızıştırmanın, hataların üstünü örtmeye çalışmanın ne anlamı var? Örnek Galatasaray'dan oldu; ama kasti değil. Son zamanlarda sürekli bu konu konuşulduğu için aklıma ilk gelen bu oldu. Elbette Fenerbahçe yöneticilerinin de hataları var.

Düşmanımın düşmanı sözü de yakışık almamış hiç. Türkiye liginde oynayan tüm takımlar Türk takımıdır. Nereden geliyor bu düşmanlık? Rakip kelimesini kullanman daha uygun olurdu. Bunun gibi detaylara biraz dikkat edin lütfen. Son zamanlarda insanlarımız arasında ayrılıklar yaratmak için oynanan oyunlara alet olmayın.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000