Beşiktaşlıları tebrik ederim; ama Galatasaraylıların bu denli seviniyor olmasını mantıklı bulmuyorum. Halk arasında bilinen bir laf vardır bu konuyla ilgili; ama buraya yazmam abes kaçar. Sözü bilen varsa ne demek istediğimi anlar.
Evet yaa GS'li arkadaşlarıma bakıyorum benden çok sevinenler var şaşkın şaşkın onları izliyorum MSN'yi hiç sormayın zaten BJK'li arkadaşlardan önce onlar tebrik ediyor beni.:) Eyvallah sağolsunlar.
düşmanımın düşmanı bizim dostumuzdur politikasını uyguluyoruz...sonuçta bjk her 2 tarafada sempatik gelen bir takım,rekabette bu zamana fb-gs olduğu için arada kalan bjk nın 2 takımdan biriyle maçı varsa daima bjk desteklenir..bizde öyle yapıyoruz fb antipati oluşturdu bütün toplumda,herkes nefret eder bir duruma geldi bence suçu biraz kendinizde arayın
bu arada krondor ne demek istediğini kestirebildim..aman haa yazma buraya yoksa kendini kitlemek zorunda kalırsın :))
Suçu kendinizde arayın diyorsun; ama şu anki sıcak ortamın tek sorumlusu biz değiliz. Aslında tüm takımların taraftarlarında ve yöneticilerinde hata var. Misal, Adnan Polat hala çıkıp Şükrü Saraçoğlu'nda bizi misafir gibi karşılamadılar diyor. Kardeşim, sen 4-0 yenilmiş misin, yenilmişsin. Taraftarının çok mu umrunda senin nasıl karşılandığın? Siz önce takımınızın iyi oynamasını sağlayın, ondan sonra bunları söyleyin. Ortamı kızıştırmanın, hataların üstünü örtmeye çalışmanın ne anlamı var? Örnek Galatasaray'dan oldu; ama kasti değil. Son zamanlarda sürekli bu konu konuşulduğu için aklıma ilk gelen bu oldu. Elbette Fenerbahçe yöneticilerinin de hataları var.
Düşmanımın düşmanı sözü de yakışık almamış hiç. Türkiye liginde oynayan tüm takımlar Türk takımıdır. Nereden geliyor bu düşmanlık? Rakip kelimesini kullanman daha uygun olurdu. Bunun gibi detaylara biraz dikkat edin lütfen. Son zamanlarda insanlarımız arasında ayrılıklar yaratmak için oynanan oyunlara alet olmayın.