AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Derbi Maç: Trabzon - Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/05/2006 :  10:46:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Düşmanımın düşmanı dostumdur" politikası mı?Ultramert bunu bilinçli mi yazdın yoksa bir anlık gaza gelme durumu mu söz konusu?Eğer bunu yürekten söylüyorsan bir kişiyi daha futbol terörüne kurban verdiğimiz için üzülüyorum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/05/2006 :  15:18:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir anlık gaz diyelim buna,yazdıklarında haklısın krondor; seni çok mu ilgilendirir taraftarın sanki sen kendi stadında çok iyi karşılıyorsun da konuk olduğun takımında aynı misafirperverliği göstermesini bekliyorsun.."siz yaptınız,bizde yapacaz" düşüncesi artık almış başını gider,ortam çok gergin bunun olmasında 2 taraf yöneticilerinin ve kimi medyanın olağanüstü bir çabası var mahsus mu yapıyorlar bunları anlamıyorum,zaten bilinçsiz tarartar kitlesi bir hayli yaygın sonra insanlar nasıl etkilenmesin "imam böyle yaparsa cemaatte.."

aslında ben her ne kadar gs li olsamda bunların bünyesinde 3-4 sene barınmamdan ötürü bir fb sempatisi var içimde,aman haa!! aramızda kalsın gs liler topa koyar sonra :))evde bayrak,kravat,atkı vs.. cinsten taraftar eşyası var bende manevi değeri olduğu için saklıyorum yoksa satarım fb li bir arkadaşa..sağolsun Aziz Yıldırım biletleri bize bedavadan verirdi,bizde nasıl olsa bedava diye giderdik,az mı fener stadına gidip fb leyhinde tezahürat yaptık numaralıda yani şu 3 günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz,arasıra sinirlerimiz geriliyor takımımız haksız düştüğü duruma zaman ama bunu büyük bir sorunmuş gibi aksettirmeyelim.. nasıl olsa topu topu 2-3 takım şampiyonluğa oynuyor,bu sene fener olur,seneye gs olur sonra bjk olur bir kısır döngü zaten,takımlar,yöneticiler,taraftarlar burada birbirini yiyeceğine Avrupa da nasıl başarılı oluruz diye düşünsün
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/05/2006 :  15:59:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımmm demek Fenerbahçe sempatisi hee bayrak,atkı,kravat he neler duyuyorum Mert böyle.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/05/2006 :  16:04:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa sorma valla bildiğin gibi değil durum,arkadaşlarda diyor sana fb forması yakışır diye tabi işin esprisi..gözler mavi felan benim bir de

ama sonuçta gs taraftarıyız,yanlış anlaşılmasın buradaki muhabbet burada kalsın yoksa ultraslanlar beni mecidiyeköy ün çevresinde ası verirler
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 06/05/2006 :  16:01:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama Fener ile Galata birbirine düşman haberlerde demiştiler. Gelçi ben Ts liyim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000