|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 22/03/2006 : 17:42:26
|
Bi de boyunlarına kadar gömelim sonra da taşlayalım isterseniz burası İran mı arkadaşlar. |
 |
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 22/03/2006 : 17:46:11
|
valla ben çocukluumdfan beri yaşarım böyle şeyler hoş çok da büyük değiliz...yaş 15..ben kasımpaşalıyım:D...normal olarak çok sokak kavgası çook tinerci belalı dayı o bu şu gördüm...aslında ben biraz "balkon çocuğu" derler ya..buranın(artık ne kadar uzak kalabilirsen) pek içine girmeden sokakla ilişkimi keserek yaşıyorum..ama benim kuzeen böyle değil..zaten tasvip etmiyorum onu...yani her türlü grupta bir süre yer aldı devasa bir çevresi ve vücudu var...şmdi biz bunna beyoolunda buluşcaz....kuzeni gördüm ilerden el ettim görmedi...yaklaştım "lan serooo!" dedim(serhat adı..sero diyom)duydu...ama sanırım yanımdaki boyacı duymadı..."bi siğaran varmı aga" dedi...bende "yok olm ne sigarası" dedim..adam 25 yaşında var yalnız..ne olm u adamda anladı heralde belalı olduumuzu.."lan hüseyin gel bak eelence var" dedi birini çaardı...kuzen geliyo yalnız 10 metre falan kaldı..içimden diyom bunnarı bikaç saniye nasıl oyalarım....sonra kuzen arayı 7 metreye indirince bir cesaret geldi..gözgöze geldik..kuzen başıyla eğildi yap dercesine...bende adamın çenesine sağ elimle aparkat gibi ama kendi elimi yaralıcak kadar sert bir vuruş yaptım:D..sonra kuzen geldi...ben kearda izliyom..2. yi dayaktan pelteye çevirdi..eee tabi burası kasımpaşa diil..beyoolu...kuzenide 2 adamıda karakola aldılar...kuzen polislerle konuşup durumu anlattı..polislerde hak verip bıraktılar...işte bööeee...benim çok önümü kestiler ama dillerinden konuşmayı bilceksiniz...ben neden hşlanıp hoşlanmadıklarını iyi bilirim...hep kurtuldum allah korusun işallah bişey gelmezde başımıza aman...bunca yıl bişey olmadı işallah ilerdede olmaz... |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/03/2006 : 19:05:20
|
sende sana bulaşmamışlar sen onlara bulaşmışsın yaw..burada madur olan dayak yiyen adamlar bence...yazıkkkkkk |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 23/03/2006 : 17:11:32
|
bende gördüm geçende bi tane adam vardı.ama adam hastaydı tipide savunmasıza benziyodu(gerçektende savunmasızdı adam).çantası vardı.laptop çantasına benziyodu.2 çocuk geldi 15-16 yaşlarında.adamın çantasını almaya çalışıyolardı.çevrede kimse yardım etmiyodu.benim yaşım 13 olduğu için bende.hatta şerefsiz polislerde.ulan o çocukların yaşlarında olsaydım döverdim onları.arkadaşlarımda vardı yanımda.sonra bi yerde durduk.ama o çocuklar adamın peşindeydi hala:((((((( |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/03/2006 : 00:28:32
|
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyorum. Benim de başıma benzer bir olay gelmişti, tinerci vakası değil ama 3 tane serseri çevirmişti yolumu, aynı hikâyeden işte. Ama benim asıl deyinmek istediğim nokta, demişsiniz ki çoğunuz, kız varken bıçak çekti girişirim falan. Öyle bir anda size doğru bıçakla gelen biri görünce -tinerci veya değil ki tinerci ise daha da kötü- pek saldırılabileceğini sanmıyorum. Öncelikle böyle durumlara yakalanmamak için asla ve asla geç saatlerde tenha ve karanlık sokaklarda kız arkadaşınızla veya değil dolaşmayacaksınız :). Oldu da Allah korusun bir şekilde denk geldi, kızı yollasanız bir dert yollamasanız bir dert, çünkü karşınızdaki kişi tek olmayabilir ve pusuda bekleyen arkadaşları bu sefer kızı tek yakalayabilir. Adamın üstüne çullansanız ki sakın diyorum, bıçak bir yerinize gelse size birşey olsa, bu sefer kız yine tehlikede... Hemen kalabalığa doğru hareket edilebilir desem insanlar da çok kayıtsız kalıyor bu tip durumlarda. Güzel yöntemlerden birisi de taksi duraklarıdır, sığınılacak güzel yerlerdir :) Yani uzun lafın kısası, karşınızdakine saldırmadan önce etraftaki tüm olasılıkları çabucak gözden geçirmek gerekli başta. Eh artık çok çaresiz bir durumsa Allah korusun yine, ve kız arkadaşımız da varsa... Allah güç kuvvet versin ne diyebilirim ki... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|