AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Tinerci Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 24/03/2006 :  00:45:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet kesinlikle ben de insanların bu tür olaylara kayıtsız kaldığını düşünüyorum.Daha akşam haberlerde izledim.Adamın biri güpegündüz, işlek bir caddede karısını bıçaklayarak ödürmüş.Olay güvenlik kameralarına yakalanmış.Görüntüde etraflarında bir çok insanın olduğu ama hiç birinin müdahale etmediği açıkça gözüküyor.Yani bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı :( Böyle olaylarda taksicilerin çok duyarlı olduğuna ve sahip çıktıklarına bir kaç kez şahit oldum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

SEPTİSİZM
Üye

İleti 88

İletim - 24/03/2006 :  09:46:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

bende gördüm geçende bi tane adam vardı.ama adam hastaydı tipide savunmasıza benziyodu(gerçektende savunmasızdı adam).çantası vardı.laptop çantasına benziyodu.2 çocuk geldi 15-16 yaşlarında.adamın çantasını almaya çalışıyolardı.çevrede kimse yardım etmiyodu.benim yaşım 13 olduğu için bende.hatta şerefsiz polislerde.ulan o çocukların yaşlarında olsaydım döverdim onları.arkadaşlarımda vardı yanımda.sonra bi yerde durduk.ama o çocuklar adamın peşindeydi hala:(((((((

Devlet hangi birine yetişsin?teröristler bir yandan,rejim düşmanı,gerici,irticacı bir yandan,dış güç odakları bir yandan. senin kalkıp polisler hakkındaki bu sözünü büyük bir talihsizlik olarak görüyorum.sonuçta onlarda insan çelikten sinirleri yok basını iyi takip edersen psikolojik sorunlar yüzünden intihar eden polislerin sayısı hiçte azımsanacak değil.Eğer sen sıcak yatağında huzurlu uyuyorsan bu güvenlik güçleri sayesinde oluyor.Elbetteki iyisi kötüsü olacaktır.Biz insanız,beşer şaşar.

Bir can borcumuz var Allah'a her gün taksit taksit ödüyoruz.Günahkarız,asiyiz belki ama emin kullarız.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 24/03/2006 :  10:54:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bıraksana hocam Allah aşkına beni soyucaklar bıçak çekicekler ben polisten yardım isticem,polis de; ben bunalımdayım bakamam iyi oldu be rüşveti yerken bunalımda olmuyorlar ama,cafelerden 50 milyon 'kırtasiye'parası isterken bunalımda değiller.
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 24/03/2006 :  16:25:40  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mj tarafından yazılan:

sende sana bulaşmamışlar sen onlara bulaşmışsın yaw..burada madur olan dayak yiyen adamlar bence...yazıkkkkkk

eheheh..yok yaf..adamın niyeti bozuktu..bizimde bilğimiz kolay bükülmez..ondan yani bu cesaret yoksa peeey:D

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/03/2006 :  17:03:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunların çoğu yanlış aile planlamasından oluyor.Bilinçsiz çocuk sahibi olma gibi şeyler sonucunda adam bakamayacak kadar çocuğu oluyor.Basit bir örnek:
Adam işçi.Maşallah 8 çocuk yapmış.SHÇEK'ye bırakmak istiyor çocukları.SHÇEK 4,5 tanesi alıyor himayesine;geri kalanlar ise bizim lanet okuduğumuz çaresiz tinerciler olarak sokakta dolaşıyorlar.
Ama hemen üzülmeyin yeni bir uygulama var.SHÇEK baktığı çocukların aileleri isterse eğer çocukarı ailelere veriyor ve bakmaları için de 300 YTL veriyor bildiğim kadarıyla.Adam 3 çocuğu alıyor ve toplam 900 YTL.Çocukları da çalıştırıyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 22 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000