yaw arkadaşlar ne dövmesi, bunlar döv döv biter mi :)hem ne gerek var bu kadar zahmete.tamam spor iyidir, öğrenin bir şeyler ama çok zorda kalırsanız, sıkışırsanız kullanın bunları.ben önce kaçmayı tercih ederim. eğer ki köşeye sıkışırsam napalım artık başa gelen çekilir misali kolları sıvarım.artık Allah ne verdiyse girişirim.Dövermiyiz dövülürmüyüz bilmem ama pes etmem.Ne yazık ki tekvando dışında hiç bir dövüş sanatı bilmiyorum.zaten hiç kullanmam gerekmediğinden de biraz paslanmış olabilirim.yinede zaman kazanmak için bir yol olabilir.en azından bir ikisini devirip kaçmaya devam ederim.o kafayla beni yakalayabileceklerini de hiç sanmıyorum.uzun mesafe koşularda hiç fena değilimdir de
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
tinerci bir yana da bana bu boyacı çocuklardan gına geldi ne laf anlamaz velet bunlar ayağında spor ayakkabı var "boya atayım mı" diyor dalga geçer gibi bir tanesine öyle bir patlatacam ki boş bulsam ama adamalar hep toplu halde dolaşıyorlar
hehe ben de karşılaşmıştım o tiplerle.hertürlü ayakkabının boyanabileceğini zannediyorlar :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Dün eşiyle birlikte dolaşan 24 yaşında bir polis memuru kendisinden cep telefonunu ve parasını gasp etmek isteyen iki gaspçıya direnince gaspçılar tarafından göğsünden ve bacağından vurularak öldürüldü. Bu binbir güçlükle görev yapan güvenlik güçlerine önyargılı yaklaşan ileri gidip hakaret etme cüretini gösterenlere bir şey ifade eder sanırım.
Bir can borcumuz var Allah'a her gün taksit taksit ödüyoruz.Günahkarız,asiyiz belki ama emin kullarız.