|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 31/03/2006 : 10:49:30
|
Kendisini savunurken şehit olmuş Allah'dan rahmet dilerim,ama keşke bizi de savunsalar. |
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/04/2006 : 11:46:15
|
Bir gün ben okuldayken öğretmen ders anlatıyodu.Tinercinin biri okula demirlere tırmanarak girmiş.Bizim sınıfa girdi öğretmene el hareketi çekti.Öğretmende sinirden patlamazmı.Koştu peşinden ama yakalayamadı gülmekten öldük o gün yaaa hahahaha |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
yamac
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 03/04/2006 : 20:36:40
|
arkadaşlar bazıları gerçekten tineri bırakmak istiyor ama yapamıyor. bazıları ise kötülüğe devam etmek istiyor. tineri bırakmak isteyenleri eğiticen diğerlerini ise hahahahaha :D |
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.
Mevlana
|
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/04/2006 : 02:37:06
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Kendisini savunurken şehit olmuş Allah'dan rahmet dilerim,ama keşke bizi de savunsalar.
1-Bizim polisimize Avrupalı meslektaşları gibi psikolojik destek verilmiyor. Gecenin bir yarısında hayatı suçlu kovalamakla geçen, daima tehlike altında görev yapan polisimizin maruz kaldığı duygusal ve strese bağlı baskılar ve rahatsızlıklar tedavi edilmiyor.
2-Bizim polisimiz asgari ücretten az bir miktar yüksek maaş alıyor. Bu parayla aile geçindirmeye çalışıyor.
3-Bizim polisimiz silah taşıyor ama kullandığı zaman aylarca soruşturmaya maruz kalıyor, yakasını bırakan olmuyor.
4-Bizim polisimiz yüksek rütbeli ise sağ görüşlüler sol hükümetler gelince yeri değiştiriliyor, sol görüşlüler sağ hükümetler gelince yeri değiştiriliyor.
5-Bizim polisimiz kendine saldıran, ateş açan saldırganlara, teröristlere, panzerleri ateşe veren vatan hainlerine karşı dahi silah kullanamıyor.
6-"Yunus"lara dikkat... Emniyet Teşkilatımızın göz bebeği Yunuslar (kırmızı montlu Güvenlik Birimleri) etrafınızda varsa merak etmeyin, gözünü kırpmadan tinercinin hakkından gelecektir. Çünkü Yunusların yasal hakları daha fazla..
--
Polis güçlerimize haksızlık etmeyin. |
 |
|
RealBetmen
Üye

İleti 136 |
İletim - 05/04/2006 : 14:11:07
|
Hele şu yeni çıkan yasadan sonra elleri kolları bağlandı... |
MiK Family
|