AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Tinerci Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 31/03/2006 :  10:49:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendisini savunurken şehit olmuş Allah'dan rahmet dilerim,ama keşke bizi de savunsalar.
Sayfanın En Üstüne Git

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/04/2006 :  11:46:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir gün ben okuldayken öğretmen ders anlatıyodu.Tinercinin biri okula demirlere tırmanarak girmiş.Bizim sınıfa girdi öğretmene el hareketi çekti.Öğretmende sinirden patlamazmı.Koştu peşinden ama yakalayamadı gülmekten öldük o gün yaaa hahahaha

Alper Küçükkaraağaç

The_Puinsher

Sayfanın En Üstüne Git

yamac
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 03/04/2006 :  20:36:40  Bilgileri Göster  yamac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bazıları gerçekten tineri bırakmak istiyor ama yapamıyor. bazıları ise kötülüğe devam etmek istiyor. tineri bırakmak isteyenleri eğiticen diğerlerini ise hahahahaha :D

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
Hoşgörülülükte deniz gibi ol
Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.

Mevlana

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/04/2006 :  02:37:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

Kendisini savunurken şehit olmuş Allah'dan rahmet dilerim,ama keşke bizi de savunsalar.

1-Bizim polisimize Avrupalı meslektaşları gibi psikolojik destek verilmiyor. Gecenin bir yarısında hayatı suçlu kovalamakla geçen, daima tehlike altında görev yapan polisimizin maruz kaldığı duygusal ve strese bağlı baskılar ve rahatsızlıklar tedavi edilmiyor.

2-Bizim polisimiz asgari ücretten az bir miktar yüksek maaş alıyor. Bu parayla aile geçindirmeye çalışıyor.

3-Bizim polisimiz silah taşıyor ama kullandığı zaman aylarca soruşturmaya maruz kalıyor, yakasını bırakan olmuyor.

4-Bizim polisimiz yüksek rütbeli ise sağ görüşlüler sol hükümetler gelince yeri değiştiriliyor, sol görüşlüler sağ hükümetler gelince yeri değiştiriliyor.

5-Bizim polisimiz kendine saldıran, ateş açan saldırganlara, teröristlere, panzerleri ateşe veren vatan hainlerine karşı dahi silah kullanamıyor.

6-"Yunus"lara dikkat... Emniyet Teşkilatımızın göz bebeği Yunuslar (kırmızı montlu Güvenlik Birimleri) etrafınızda varsa merak etmeyin, gözünü kırpmadan tinercinin hakkından gelecektir. Çünkü Yunusların yasal hakları daha fazla..

--

Polis güçlerimize haksızlık etmeyin.
Sayfanın En Üstüne Git

RealBetmen
Üye

İleti 136

İletim - 05/04/2006 :  14:11:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hele şu yeni çıkan yasadan sonra elleri kolları bağlandı...

MiK Family

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 22 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000