vah gariplerim geçen sene çektiklerimi çekiyomuşsunuz allah yardım etsin sizlere de siz benden iyiymişsiniz full falan gidiyomuşsunuz fen lisesi heralde hedefiniz
size önerim artık deneme sınavı çözmeye başlayın ama evde kırtasiyede sürüyle deneme sınavları bulunur.artık şu bir ay eksiklerinizi giderin son şansınız bu sonra sürekli deneme çözün ben günde 3 deneme çözdüğümü hatırlarım ve bir sürü dersane sınavına girin böylece soru çözme pratiğiniz gelişir ve zamanı iyi kullanmayı beceririsiniz
başarılar....
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Aranızda en başarısız benmişim heralde :) o zamanlar LGS'ydi tabi ; mat: 4 net türkçe: 19 net sosyal:20 net fen:22 net
sonuç: Şişli Anadolu Lisesi. o kadar kasmanıza gerek yok arkadaşlar, yaşıtlarımın yarış atı gibi çalıştırılmasına karşıyım. LGS döneminde hiçbirşeyimden kısmadım, aksine fazla boşladığımı hatırlıyorum o sıralar(belli ztn:)). başarılar. zaten başarılı olcağınıza eminim şu netleri gördükten sonra :)
Kasan yok zaten:) Antalya'daki hedefim Adem Tolunay A.L. tabn puan 427 yani ölüm girse geçer:) ayrıca birinin kopya çekmesi imkansız olduğumdan içim rahat yapcam denemeler kopyacı dolu