|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/03/2006 : 18:47:22
|
doğru söylüyosun ama ben julii değil brutiyim o yüzden diplamat göndermek zor. ama birkaç tane devletle anlaşma yaptım.ama para yinede yetmiyor. asker üretemiyorum. bu yüzdende 1 şehir kaybettim yunanlılara karşı. oyüzden bir süre trainerle idare etmek istiyorum. o yüzden trainer gönderirseniz sevinirim.
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 29/03/2006 : 21:12:54
|
ya asıl brutii de para kazanman lazım ya denizler senin elinde deniz ticareti kara ticaretinden daha kazançlı sen şu vergileri bi kontrol et yada bir hata yapmışsındır olmaz yani bruti ile scipi nin ekonomileri julii den daha sağlam olması lazım |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/03/2006 : 21:20:36
|
vergileri tam olarak nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. anlatırsan sevinirm. oyunu zaten türkçe olarak oynuyorum. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 29/03/2006 : 21:29:41
|
şehir bilgierini tıkladığında görürsün tam ekranın ortasında düşük vergi oranı normal vergi oranı yüksek vergi oranı diye |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 29/03/2006 : 22:03:53
|
Kabil, imzan aşırı uzun. Kısaltırsan sevinirim. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|