Brutii'de para sıkıntısı çekeni ilk defa gördüm:) ilk görev olan apollana(idi galiba)'yı ele geçirme görevine tüm askerlerinle git. al orayı sonra atinaya doğru yönel. Mora yarımadasını alınca her şehir 2000 para getiriyor 6-7 tane şehir var orada rahatlıkla üstesinden gelirsin para sorununun
arkadaşlar rome total war ı p2m ile indirdim...indirdim indirmesinede.....4 adet merge edilecek dosya vardı bunlar rld-rtwa.ISO.p2m rld-rtwb.BIN.p2m rld-rtwc.BIN.p2m Rome Total War 1.3.rar.p2m şeklinde......şimdi bunları merge yapmaya başladım.....ilk p2m uzantılı dosyayı merge ettikten sonra bi adte wınrar pakedi oluştu.....2.yi merge edince bin uzantılı kaldı ....3.de bin uzantılı kaldı...4.cü gene winrara pakedi olarak oluştu.....oyunu kurmaya çalıştığımda sky.cab yok yada ulaşılamıyo filan dio......acaba bu 2 ve 3 numara normalde rar uzantılı dosya olarak mı oluşmalıydı...eğer ewetse neden bende olmadı.....kafam karıştı...adsl de kota die bişey bırakmadım bu oyunu oynıycam die.....lütfen yardım edin....
ben bi rome hastasıyım..ama bi süredir oynayamıyorum,çünkü oyununun başlarında oyun kitleniyor.aylarca çok rahat en yüksek çözünürlükte oynadığım oyun bi andan sonra kitlenmeye başladı sebebi ne olabilir.yardımcı olursanız çok sevinirim....