AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War Hakkında Soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

cumhur_tr_tr
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 04/04/2006 :  22:56:34  Bilgileri Göster  cumhur_tr_tr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlginiz için saolun tekrar fakat bana strateji söleyebilir misin şöyle tüm dünya haritası olsun romede sadece arab yarımadası var ondan sonrası yok onun için adam gibi oyun lazım bana rise of ta var ama onu pek sevmiom yardımcı olun lütfen
Sayfanın En Üstüne Git

rachadell
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 05/04/2006 :  00:24:38  Bilgileri Göster  rachadell'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşim bu Rome total wardada mümkün. çok geniş bir haritada oynayabilirsin ama bunun için RomeTW realısm RTR 6 gold paketini yükleyebilirsin.
Ben bu modu oynuyorum çok geniş bir harita var.Ama şehirlerin arttıkça kontrolünden çıkması daha kolay oluyor.Yani ne kadar çok şehir alırsan okadar oyun zorlaşıyor.İsyanlara yeişimiyorsun.Yukarıda anlattıklarımda çok işe yaramıyor açıkçası RTR 6 gold paketinde.ama illede harita büyük olsun diyorsan www.rometotalism.org adresinden bu ek paketi oyuna yükleyebilirsin....

Sayfanın En Üstüne Git

cumhur_tr_tr
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 07/04/2006 :  16:59:16  Bilgileri Göster  cumhur_tr_tr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam saol girerim peki grafiklerde değişme söz konusu mu ?Birde Rise Of Nations oynayan arkadaşlar varsa beni msne eklesinler mutlaka
Sayfanın En Üstüne Git

ısengard
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/05/2006 :  15:43:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş soru yağmuru oluşturmuş burada...
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 26/05/2006 :  19:47:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet aynen öyle,bir şemsiye eksik

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla