sA beyLerlütfen cvp yazın arkadaşlar herkese merabalr yeni üye oldum benN.. rome total war hakkında tek bi sorum varR yani ALLAH aşkına cevaplayın çünkü o kadar yer gezdim bi cavp bulamadım konuya girim:D ben bayağı bi resimlere baktım demolara baktım youtubede videolara baktım adamlar 3bin 4 bin kişilk ordu çıkarıyo ben ise en fazla 400 ve bende kutucuk içerisdindeki asker kapsitesi 20 en fazla videolarda bakıyorum 160 lık 200 lük tek kutucuk içerisinde bunu nasıl yapuyoruz arkadaşlar gözünü sevim birisi yardımcı olsun şimdiden çok teşekkkür ederim cvplayacak arkadaşlara acil olursa sevinirim çok şey istedim galiba:S
Öncelikle hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin forumda.Birde burası bilgi paylaşma ortamı çok şey istemek falan olmaz :)
O sadece oyunun ayarlarıyla ilgili.Pek birşey değişmiyor ayrıca onu yaptığında kalabalık savaşlarda bilgisayar kasıyor.Neyse ben bunları söyliyeyim gerisini sen yaparsın artık :)
Oyunu sileli 1 yıl kadar oldu.Tam hatırlayamıyorum ama bence sen biraz kurcalayarak yapabilirsin.Ana menüde Options'a gir.Ordan Detail ayarları olması lazım tam emin değilim.Unıtelerin boyuyla alakalı bişey var onu yükseltirsen adam sayın artar.Burdan değilse Optionsu biraz kurcalayacaksın artık.Tam yardımcı olamadım ama inşallah çözersin sorununu.
baba giridimdDe öle bi ayar seçeneği yok video audio camera bu ayrlar var sürümünden dolayı olabilirmi bendeki 1.0 sürüm bundan olabiilirmi yada başka yolu varmı yani hem öle olsa demosunda göstermez o kadar fazla orduyu..
Özkanın da belirttiği gibi oyunun ayarı sadece. Bu ayar da Options --> Video Options'ta "Show advanced options"u tikleyip Unit Scale'i değiştirmek. Köylüler falan 240 kişilik çıkıyor; ama karşıda da o oranda fazla çıktığı için oyunun dengesini değiştirmiyor. Sadece seyir zevki ;)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011