o sadece yöneticilere msj wermeye çalışıo ben böyle görünüyorum ama asıl korkunç ben deilim gibisinden.. ayrıca cem yılmazın yeni reklamlarını sewmiyorum,çok itici ve basit geldi..(o.s.'nin tamamı taşlayacak beni kesin) bi yoğurt reklamı wardı babam ve oğlumda esas oğlanın baldızı olan kadın oynuo,kadının reklamın başında oğlunu dürtüşü çok komik..aslında gıcık bi reklam ama kadın oyunculuğuyla örtbas edio..
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Marilyn Manson erkektir arkadaşlar ve evlidir tabi boşanmadıysa karısının mesleğide bi hayli şaşırtıcıdır. Ayrıca Tracy Mcgrady'nin Tmac 5 reklamıda süper.Tavsiye ederim.
Ben de erkek diye biliyorum ama çok ürkütücü olduğu kesin.karısının mesleği dedinde merak ettim şimdi.burda söylenebilecek bir şeyse bizimle de paylaşırsan sevinirim. Ayrıca son pepsi reklamı da fena değil.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Şu sıralar yeni bir reklam daha girdi ekranlara. PEPSI nin hani. Reklamı ilk izlediğimde çok hoşuma gitti ve hala da severek izliyorum. Walla bana kalırsa gol öyle atılmaz böyle atılır
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Ben de erkek diye biliyorum ama çok ürkütücü olduğu kesin.karısının mesleği dedinde merak ettim şimdi.burda söylenebilecek bir şeyse bizimle de paylaşırsan sevinirim. Ayrıca son pepsi reklamı da fena değil.