|
| Yazar |
Konu  |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/04/2006 : 18:01:55
|
yani...vallahi benim kiloma bakıp arkadaşlar yemege çağırıyorlar..sonra pişman oluyorlar..bir oturuşta 3 ekmek ve bir tencere yemek yiyen biri sonra dayak yiyebiliyor..(şaka tabi..kimse dövemez.)
kilom:69 |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 12/04/2006 : 18:03:58
|
mj ikimiz aynı anda lokantaya girmeyelim |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/04/2006 : 18:10:41
|
Benim en çok sevidiğim kadınbudu köfte,mantı,fırında balık.Hem ben 1 tencere yiyemem altı üstü yarım kazan yerim.   |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/04/2006 : 18:14:07
|
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
mj ikimiz aynı anda lokantaya girmeyelim
ikimiz aynı anda girelim ama aynı anda çıkmaya biliriz...yada ikimizde hiç çıkmayabiliriz  |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 12/04/2006 : 19:24:33
|
   alıntı: mj tarafından yazılan:
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
mj ikimiz aynı anda lokantaya girmeyelim
ikimiz aynı anda girelim ama aynı anda çıkmaya biliriz...yada ikimizde hiç çıkmayabiliriz 
 çok yemekten ve garsonlardan dayak yemekten(parayı ödeyemezsek ki ödeyemeyiz) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|