AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 EN SEVDİĞİNİZ YEMEK :D
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/04/2006 :  20:21:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Patates kızartması, pizza,börek,köfte, kumpir ve MAKARNAAAA yemeklerini severim makarnayı 1 oturuşta 1 tencere yedim yanına çerez olarak 2-3 börek ve patates kızatması ama benim kilo daha düşük
Sayfanın En Üstüne Git

Naclugo
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  07:01:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bir fast-food manyağım!!Fast-food olan her şeyi yerim!Ve gerçekten göbeği var yani...10 yaşındayım(kilo:44)
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/07/2006 :  19:49:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pizza,köfte,spagetti,patates kızartması kilo 41
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 31/07/2006 :  00:13:42  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ilginçtir ama konuda en çok dikkatimi çeken "üyeliği kilitli" yazısı oldu. :) biraz daha gayret olsa bütün mesajlar üyeliği kitlenmiş arkadaşlardan gelecek. her ne kadar masum bir konu olsada sanırım bu tip "boş" konulara mesaj yazmakta ısrar eden arkadaşlar forumda çok uzun süre barınamıyorlar. neyse bu kadar konudan alakasız ve büyük ihtimal gereksiz yazının üzerine konuya birde cevap vereyim iyisimi (yoksa bende üyeliği kilitli kervanına katılabilirim :P)
benim en sevdiğim yemek ilginçtirki bezelye. etli, etsiz, hafif yanmış, pek pişmemiş... nedenine gelince çocukluktan kalma bişey köyde bezelyeyi kendimiz yetiştirirdik (taze bezelyeyede hiç dayanamam çiğ olarak geldiği gibi biter bu arada) haliyle ancak bize yetecek kadar bezelye yetiştiriyoruz (köyde bezelye zamanı yaklaşık yirmi boğaz olduğunuda belirtmek lazım sanırım) bende bahçeye girip bezelye çalardım (kendi cebimden para çalıyomuşum gibi bişey ama ne yaparsın işte kafana göre gidip yiyemiyosun o kadar kişi olunca) tabi yakalanırsak dedem yada dayım sopayla kovalardı :) teyzelerime filan yakalanırsak laf ile kurtarıyoduk ama harici bir durumda... neyse hal böyleyken yaş ilerledikçe yemek zevkim patetes kızartması vesaire yemekleri tepedeki yerlerinden indirip bezelyeyi sevdiğim değil en sevdiğim yemek zirvesine çıkarttı... deh böyle işte ;)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 31/07/2006 :  08:24:38  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Turk mutfaginda bulunan her yemek favorimdir. Diger ulke yemeklerinidende cok guzelleri var (ozellikle Burritos ve tacolar Meksikan :) ) ancak bazi ilgincler var ya hani sumuklu bocek, kurbaga, yilan gibi.. ne bileyim pek istahimi acmiyorlar... italyan yemekleride baya guzeldir, bizim turk mutfagina yakin yemekleri var. Burada manti yok ancak benzeri bir italyan yemegi var. Onunla idare ediyorum.. Ya ozlemisim annem bir sos yapardi togurt ile birde yag ile salca sanirim kizdirirdi sanirim... hamur yogurasim geldi simdi gece saat 1.. manti yapayim ben :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000