Benım 15 sehrım war ancak cogunun durumu eksılere dustu ne yaptıysam yukselmıyor acaba ne yapabılırım?Yoksa her cıkısın bır ınısı wardır ya bende o ınısteyım ve hıcbır umut yok mu yardımlarınızı beklıyorum saygılarımı sunuyorum...!:)
1. olarak şehirlerinde insan çok ve tarla, market yeterli olmuyor, şehirlerinden askerlerini çek ve isyan çıksın sonra şehiri tekrar geri al ve insanları katlet. bu sıradan bi yöntem di. ikinci olarak 15 kale yeterli olmuyor oyun süresince kaleleri artır bu sayede diğer kalelerine olan insan akını duracak ve - ye düşmiceksin.
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
Gelişmiş bir ülkede zaten curia diye bişi var en büyük marketlerden bunu çıkardımı pek düşmüyor eksiye ama gelişmemiş isen atlayanbabanın dediklerine katılıyorum...
atlayanbaba dedıkerını yaptım ancak bunlar bana cok baglı ısyan cıkarmıyorlar hatta wergılerı bıle yukselttım ama yıne de ısyan cıkmıyor...Bide her turn da legonary sehırlerde cıkıyor o yuzden mı acaba!!!Yenı sehır alamıyorum cunku ordularımın hepsı bı yerde toplanmıs hatta bı sehır kaybettımmm...Ne yapabılırım?????
yav bende de aynı sorun var. patavium her turn de 4500 d mediolanium 3800 d zarar ediyo. forumda bu şehirlere 5000 kar ettirdiğini söyleyen insanlar var. valla ne yaptıysam-isyan çıkarıp insanları kesmek haricinde-çare bulamadım. var mı bunun bi çaresi.. bu arada şehirler 25bin nüfuslu