vardı evet fakat artık yok yolların üzerine gözetleme kuleleri falan diktim. dikebildiğim yerlere kaleler diktim. ama hala romalı yurttaşlarımı kesmek zorunda kalıyorum. ama bunu güzellikle halledemez miyim yaw. bi de mediolanium bana isyan etmiyo. şimdi onlara da acıyorum. adamlar birkaç senedir ne vali ne de asker hiçbirşey olmadan yaşıyolar şehirde.. ben şimdi onları kesersem ayıp etmiş olmaz mıyım. patavium u capital yapsam bi işe yarar mı acep. birde şu britonların atlı arabaları var ya onların çaresi nedir. age of tan kalma alışkanlıkla piyadeleri gönderiyorum ama ezip paket edip geri gönderiyolar. en iyisi atlı okçular die düşünüyorum ama atlı okçu henüz çıkmadı bende. bunun da bi çaresine bakabilirmisiniz teşekkürler
valla bu dediğin derdime bir nebzede olsa çare oldu. artık kuzey avrupada britonların üzerine rahatlıkala yürüyebiliyorum. ama hala ekonomi olayını halledemedim. donanmaysa donanma kuleyse kule kaleyse kale ama 17 şehir her turnde ancak 3k getiri yapıyo. hayatımda ilk kez turn bazlı oyun oynuyorum kafayı yiyecem ama