AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Total War'da Ekonomi Düzeni Ekonomi İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 07/07/2006 :  22:26:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ticaret yolu üzerindeki rebellerde etkili ekonomiye diğer şehirlerle arandaki yolları kontrol et rebel var mı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

oonnuurr
Üye

İleti 21

İletim - 08/07/2006 :  14:59:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vardı evet fakat artık yok yolların üzerine gözetleme kuleleri falan diktim. dikebildiğim yerlere kaleler diktim. ama hala romalı yurttaşlarımı kesmek zorunda kalıyorum. ama bunu güzellikle halledemez miyim yaw. bi de mediolanium bana isyan etmiyo. şimdi onlara da acıyorum. adamlar birkaç senedir ne vali ne de asker hiçbirşey olmadan yaşıyolar şehirde.. ben şimdi onları kesersem ayıp etmiş olmaz mıyım. patavium u capital yapsam bi işe yarar mı acep.
birde şu britonların atlı arabaları var ya onların çaresi nedir. age of tan kalma alışkanlıkla piyadeleri gönderiyorum ama ezip paket edip geri gönderiyolar. en iyisi atlı okçular die düşünüyorum ama atlı okçu henüz çıkmadı bende. bunun da bi çaresine bakabilirmisiniz
teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 08/07/2006 :  21:23:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o arabalar kimin başına bela olmadı ki onlara en etkili yöntem arkadan saldırmak piyadelerle oları oyalarken süvarileri arkalarına geçirip saldırt

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

oonnuurr
Üye

İleti 21

İletim - 11/07/2006 :  16:35:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bu dediğin derdime bir nebzede olsa çare oldu. artık kuzey avrupada britonların üzerine rahatlıkala yürüyebiliyorum. ama hala ekonomi olayını halledemedim. donanmaysa donanma kuleyse kule kaleyse kale ama 17 şehir her turnde ancak 3k getiri yapıyo. hayatımda ilk kez turn bazlı oyun oynuyorum kafayı yiyecem ama
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/07/2006 :  17:37:10  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende para kazanamıyorum sanırım soykırım gibi bişey vardı yeni şehir işgal edince o zaman ii para alıyon(tam hatırlamıyorum uzun zamandır oynamadım)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000