AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Total War'da Ekonomi Düzeni Ekonomi İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

oonnuurr
Üye

İleti 21

İletim - 12/07/2006 :  15:18:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
soykırım yapılıyo iyide para getiriyo ama ben bu işi güzellikle halledeyim istiyorum. var mı bunun yolu onu soruyorum
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/07/2006 :  15:20:37  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tarla falan yap
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 12/07/2006 :  18:21:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işin güzeli yoktur soykırım yapacaksın yoksa para zor

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

burkan
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 13/07/2006 :  18:20:56  Bilgileri Göster  burkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ekonomi için kimseyi katletmenize gerek yok....önce yolları temizleyin,yabancı herhangi bir birlik olmasın...sonra limanı olan şehirlere öncelik verin ve yapabildiğiniz kadar çabuk bir şekilde portunuzu geliştirin...şehirlerinizde en evvel YOL ve tarla yapın...ve mutlaka sağa sola diplomatlar yollayıp trade rights imzalayın,hatta saldırmadığınız tüm ülkelerle alliance imzalayın...savaştığınız ülkelere,saldırıya hazır hale gelene kadar barış+ trade rights imzalayın....
o zmn ekonomi gibi bi probleminiz olmaz....tabii bendeki gibi zırt-pırt isyan çıkmazsa...

insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar...
Sayfanın En Üstüne Git

oonnuurr
Üye

İleti 21

İletim - 14/07/2006 :  17:04:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok kardeş dediğin herşeyi fazlasıyla yaptım. koskoca greekleri denizde derya kuzusuna çevirdim. ticaret yollarına adım başı kule kale ve ordu yerleştirdim. ama hala patavium limanına tek bir gemi uğramıyo. bütün gemiler brutilere ait olan yunan şehrinin limanından çalışıyo. patavium u başkent yaptım gene olmadı. 2500-3000 arası zarar edip duruyo. bende oraları mezbahaneye çevirmekten başka çıkar yol bulamıyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000