Para şifresi Barbarian Invasion yüklü değilse sadece bir kere kullanılabiliyor. Parayı şifreyle değil kendi uğraşımla artırmak bana ayrı bir zevk veriyor. Sadece sıkıştığım anlarda şifre kullandım
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006
arkadaşlar olay şudur ki bu oyunda gereksiz yere fazladan ordu bulundurmayacaksınız. bu yolu denedikten sonra patavium bile kara geçti. hemde ne kar.. aylık 4000 dinar seviyelerini gördü. ordumu 3 e böldüm. birisi avrupada birisi afrikada ve bir diğeri de anadoluda fetih yapıyor. şehirlerde ise sadece birkaç bölük town watch bulunuyor.. ordumla bir şehri feth ettikten sonra hemen hiç durmadan başka şehirlere saldırıya geçiyorum.. yağmalardan gelen paralar vergilerden ve ticaretten gelen paralar ekonomi manyak oldu. artık 50000 dinar verip şehirleri alabiliyor durumdayım.
ben bişe sorucam dediklerimizin hiç birinee uymuyo şehirde aasker bulundurunca asker besleme parası yüzünden şehir - getiriyo askerleri şehirden çıkarııyom bu seferde halk isan ediyo war mı bunun bir çarsi
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
ben bişe sorucam dediklerimizin hiç birinee uymuyo şehirde aasker bulundurunca asker besleme parası yüzünden şehir - getiriyo askerleri şehirden çıkarııyom bu seferde halk isan ediyo war mı bunun bir çarsi
onun ayarlamasını da sen yapacan market ve tarlalarla eşitliceksin.
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}