|
Yazar |
Konu  |
burkan
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 28/07/2006 : 21:27:13
|
alıntı: oonnuurr tarafından yazılan:
yok arkadaşım senato menato kalmadı. romayı da aldım italyanın tamamını ele geçirdim sicilya adasına çıkmak üzereyim. bu patavium bende takıntı oldu. aldığım günden beri zarar ediyo. bende isyan çıkarıp milleti kesiyorum başka yolu yok bunun
ya patavium benim en karlı şehirlerimden biri....ama olur bazen böle manyak eden şehirler...mesela bende de istanbul öle....lima dolu,asker dolu,isyan yok,komşularla trade rights imzalı....ama yine de deli gibi zarar ediyor....ama başka şehirlerle açığı fazlasıyla kapatıyorum....bence takma kafana..... |
insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar... |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 29/07/2006 : 14:22:19
|
benim dediklerimi yapın en azından gelir-gideri dengelersiniz
alıntı: ragolas tarafından yazılan:
Benim kafama takılan bişey var. Trade Rights yani ticaret anlaşmaları yapın diyosunuz ama her ticaret anlaşması yaptığımda ticaret gelirim düşüyor benim. Bunu biçok kez denedim ve aynı sonucu gördüm. Başka ülkelerle Trade rights yapıp kazançlı çıkan varmı? varsa yazsın ve benim nerde yanlış yaptığımı açıklasın lütfen.
bende hiç öyle bir olay olmadı. ben trade rights tan karlı çıkıyorum. hiç üşenmeden Roma'dan Anadolu'ya, Mısır'a, Orta Doğu'ya diplomat gönderip trade rights yapıyorum. belki sen her turn 'de yeterince para alamadığın için söylemişsindir ama trade rights ın ekonomide büyük katkısı var. |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 29/07/2006 : 22:16:28
|
burkan ist. zarara geçmesinin sebebini sen yazmışsın zaten asker dolu demişsin öyle olunca tabi askeri masraflar etkiliyor orayıda boşver önemseme... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
ragolas
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 11/08/2006 : 05:02:49
|
alıntı: ---GHOST--- tarafından yazılan:
benim dediklerimi yapın en azından gelir-gideri dengelersiniz
alıntı: ragolas tarafından yazılan:
Benim kafama takılan bişey var. Trade Rights yani ticaret anlaşmaları yapın diyosunuz ama her ticaret anlaşması yaptığımda ticaret gelirim düşüyor benim. Bunu biçok kez denedim ve aynı sonucu gördüm. Başka ülkelerle Trade rights yapıp kazançlı çıkan varmı? varsa yazsın ve benim nerde yanlış yaptığımı açıklasın lütfen.
bende hiç öyle bir olay olmadı. ben trade rights tan karlı çıkıyorum. hiç üşenmeden Roma'dan Anadolu'ya, Mısır'a, Orta Doğu'ya diplomat gönderip trade rights yapıyorum. belki sen her turn 'de yeterince para alamadığın için söylemişsindir ama trade rights ın ekonomide büyük katkısı var.
ama bir ülke ile trade rights yaptığım zaman ertesi tur economi sayfasına baktığımda trade gelirimin azaldığını görüyorum. benim de kafama takılan bir konu ticaretten para kazanmak yerine kaybetmek...
yine cevaplarınız için teşekkürler |
 |
|
massera
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 11/08/2006 : 09:32:36
|
ya olm nie aşıon gir siteye bak şifreye |
 |
|