AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Kitap kötü birşey mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 22/04/2006 :  22:46:55  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

Kitap okuma alışkanlığına sahip olmayan ama okuyana saygı duyanlar gördüm genelde.

Avaris hocam o konuda haklısın. Bende oldukça bu saygılı insanlarla karşılaştım. Adam okumasa bile gelip "Oku abi, helal olsun" diyor. Ama sayısı az olsa dahi benim üstüne basarak bahsettiğim insanlar da var.

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 22/04/2006 :  23:23:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
birde o ülkenin sosyo ekonomik koşullarınında buna etkili oldugunu düşünüyorum misal japonyalılar yada benim konuştugum ingiliz turist adamlar hayat standartları yüksek hayata dair doymuşlar belirli bir milli gelir seviyesi var ben bizdeki kitap okumama kitaba karşı durmayı buna baglıyorum.

Olayın maddiyatla tam olarak alakası yok. Sadece bu forumun kullanıcılarından yüzlerce, hatta belki binlerce kişi çıkar kitap okumayan. Dediğin gibi kitap okumama nedeni maddiyat olsaydı, bilgisayar alacak para da bulamazlardı. Sorun, kitap okumanın boş iş olduğunu düşünmelerinden kaynaklanıyor daha çok. En azından etrafımdaki okumayan kişilerin yorumu bu şekilde. Ayrıca biz de günümüzün çoğunluğunu bilgisayar başında geçiriyoruz (Hafta sonu tabii); ancak kitap okumayı da (Birkaç sayfa dahi olsa) ihmal etmiyoruz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/04/2006 :  01:13:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
boş iş değilde ne bileyim gezip,tozmak muhabbet etmek varken kitap pek ilgi çekmiyor açıkcası..okuyan adama da kimse karışamaz veya herhangi birşey söyleyemez.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/04/2006 :  02:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte saydığın şeylerle karşılaştırınca boş iş olarak görüyorsun kitap okumayı :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 23/04/2006 :  19:30:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gençlerimizin çevresini(özellikle ailesini) örnek alarak yetiştiği yaşamlarının erken dönemlerinde böyle bir yaşantıyı görüp örnek alamamaları ve okullarda verilen eğitimin,onlara kitap okuma zevkini tattırıp,bunu bir alışkanlık haline dönüştürmelerini sağlayacak düzeyde olmaması kitap okuma alışkanlığının edinilememesinin başlıca nedenleridir diye düşünüyorum.Zira bunun böyle oluşu da ülkemizin refah düzeyiyle yakından ilişkili.

...
yine ağlar geriyor gümüş örümcekler,
yine örümcekler için insanlar ölecekler
...
Attilâ İLHAN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000