AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Kitap kötü birşey mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/04/2006 :  19:54:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Refah düzeyi ile bir alakası yok, cep telefonunda 600 milyon, bilgisayara 1000 dolar, kıyafete onlarca para sayıyor insanlar, kitap alacak paraları yok demeyin, çok komik kaçıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 23/04/2006 :  21:57:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence biraz da yaşla ilgili bu.En azından kendimden biliyorum;iki sene önce sorsanız,bilgisayarın daha iyi bir öğrenme aracı olduğunu ve okumanın da sıkıcı olduğunu söylerdim.Ancak bir yerden sonra okumak bir ihtiyaç olmaya başlıyor,okurken sıkılınmıyor ve kitaptaki bilgiler farkedildiğinde okumanın önemi ve keyfi anlaşılıyor bence.Bazen yazılı anlatım,diğer çoğu anlatım şeklinden daha etkili olabiliyor.Çünkü;düşünebilen biri kendine bir fikir yaratıyor yazılı olan o cümleden(yazar o fikri anlatmak amacında olmasa bile).
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 23/04/2006 :  22:11:41  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Okullarda okutulan kitapların sevimsiz olmasından da kaynaklanabilir aslında. Bu şimdi aklıma geldi. Okulda ki kitaplar insanı kitap okumadan uzaklaştırabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/04/2006 :  23:16:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Okulda ders kitapları okutuluyor, roman okutulmuyor ki. Bu da bir etken değil yani. İlkokul'dayken kitap okuma konusunda sınıf birincisiydik (İki kişi nasıl birinci oluyor diye sormayın sakın :)). Hatta ardımızdan gelenlere onlarca sayı fark bile atmıştık. Bir süre sonra okuyacak kitap kalmayınca, daha önce okuduklarımızı tekrar okumaya başladık (Bir ara kitap bulamayınca ansiklopedilere bile saldırmıştık :)). Demek ki yaşın da bunda etkisi yokmuş. Tamam, herkes bizim gibi olacak diyerek bir genelleme yapamayız; ama etken olma ihtimali bana kalırsa çok düşük. Kişinin kendisinde istek varsa, alır okur; gereksiz, zaman kaybı olarak görüyorsa, şaheser bile versen okumaz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 23/04/2006 :  23:22:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oh ne güzel, her biriniz bir kitap okusanız sonra birbirinize anlatsanız elde var iki kitapBöylece daha çok kitap okursunuz.Bir elin nesi var, iki eli,n sesi var hesabı
Bİrinci olma konusuna zaten hiç girmeyelim yoksa çıkamayız içinden :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000