|
| Yazar |
Konu  |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 23/04/2006 : 01:06:19
|
| bırakın hocam bu işleri daha düne kadar 3 puan önde olan takımın oynadığı futbola bak sinirlenmemek elde değil....gs şampiyonluğu kaybetmiştir bu saatten sonra yazık!! |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/04/2006 : 02:25:17
|
| Mert, gören de uzun süre 3 puanlık avantajı korudunuz zannedecek. Şunun şurasında bir hafta lider kaldınız :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 23/04/2006 : 07:09:00
|
başlığı görünce bir an bu konuyu bi fenerlinin açtığını zannettim..... evet gs kötü oynadı hatta berbat oynadı ki fenerbahçe çok harika bir oyun sergiledik,olağanüstü performansımız vardı demesin hiç... gerets bence taktik açıdan acayip derecede hatalıydı... yahu bu saidou'nun bi yararını gördünüz mü hiç bence vasat bir futbolcu.... bizim futbolcular hiç başarılı pas atamadı hep fenerlilere takıldı,ilk 5 dakikadan sonra kaaleye giden şutumuz varmıydı son yarım saatini izlemesemde o oyunla kaleye şut bile gönderemezdik(ben 3.golden sonra sinirle maçı izlediğim restauranttan koşar adım çıktım)
ya aciz lafı gerçekten bir gs'liyi rahatsız ediyor hadi bize kötü bir gün yaşattı fenerlilerin alaylarına maruz kalmış olabiliriz ama bu takımdan başka yurtdışında bize kupa kazandıran avrupanın kralı olma sevincini hangi takım bize yaşattı...
birde biz sonucu olsakda fenere kafa tutacaz çünkü bizim müzemizdekiler güven kaynağımız,kasamızdakiler değil.... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 23/04/2006 : 12:54:47
|
| gerets in savunacak hiçbir tarafı yok....saidou 0 bir adam bilerek oynamıyor,kendini kasmıyor sezon sonunda yallah!!!gs nin böyle adamlara ihtiyacı yok aldığı bütün topları kaybetti,pas hatası yaptı hani nerde volkan, nerde ergün,nerde iliç volkan gibi bir adam dururken sakatlıktan yeni çıkmış saidou yu göbeğe ve üstelik fenere karşı oyantırsan mağlubiyette kaçınılmaz olur böyle...bu maçta fatura gerets e çıkmıştır taktiksel hataları bizim sonumuzu hazırlamıştır... |
 |
|
|
_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86 |
İletim - 23/04/2006 : 13:53:33
|
| saidou orta shayı fenere teslim etti haklısınız..oynamak istemiyorum deseydi daha iyiydi.adamın koştuğunu göremedik malesef..En çok üzüldüğüm şey ezelden beri gs li olan futbolcuların maçı bırakmasından sonra song hala birşeyler yapmaya çalıştı,didindi emeğine yazık..yazıklar olsun yahu artık utanıyorum hiçmi şeref olmaz kardeşim..bi takım hiçmi düşünmez camiasını taraftarını..galatasarayın bir adı var bari onun için oynayın.tüm dünya izledi maçı ve herkes gs'ye aciz gözüyle baktu kimse kusura bakmasın.bizde gsliyiz ama bukadarıda olmaz yani..birzamanlar adının bilinmediği fenerbahçe şimdi her maç favori,hangi yabancı televizyoncuya sorsalar fener garanti alır diyor.Sölicek söz yok.Ayrıca kalan maçlar b.ş.Ankara(Vestel maçında Gs'YE 90 dk küfür ettiler..Melih Gökçekin fenerli takımı) Beşiktaş deplasmanda ve Kayseri daha ne şampiyonluğu? |
_OutlaWs_
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|