AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray Niye Kaybetti!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 23/04/2006 :  15:55:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw arkadaşlar kendinizi paralamıayın...yenildiysek yenildik,yenmek de var yenilmekte sonuçta...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 23/04/2006 :  17:32:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben en çok hasan şaş'ta hayal kırıklığına uğradım hani nerde o takımı toparlayan,ateşleyen adam....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/04/2006 :  17:38:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben zaten maç öncesi kadroları duyunca şaşırdım ve bütün ümidimi kaybettim,kanatlara 2 genç oyucu koymuş böyle önemli bir maçta olacak iş mi??mahalle takımıyla oynamıyorsun..alex-tuncay-nobre-anelka gibi oyuncuları olan bir takıma karşı oynuyorsun..zaten saidou maç başladı ayağına gelen bütün topları kaybetti,ortasaha 0 kaldı, pas yapamadık garibim Hasan Şaş elinden geleni yapmaya çalıştı ama malesef gol yollarında etkili olamadık 15 dk de 2 defa kaleye geldiğini gördüm gs nin sonrası yok,necati desen telaşlı oynuyor,görmeden vuruyor,arkasından kovalayan var sanki,hakan şükür e kanatlardan bir destek gelmedi..ayhan 9 metreden topa vuramadı....gs aciz bir takım ruhuyla mahkum oynadı,fener mis gibi paslarla gs yi adeta deldi geçti...gs nin nasıl bir oyun oynadığını anlayamadım ne sistem ne vardı ne de taktik kısacası hiçbir halt yoktu bu takımda, kimsede bu saatten sonra kendi kendini kandırmasın şampiyonluk gitmiştir..yazık değil mi oraya giden taraftarına takımının 4 gol yediğini görüpte geri dönmek, yazık değil mi bütün gs taraftarına,avrupa fatihi gs nin düştüğü durumlara bak sen
stad yok,para yok ne zaman düzelecek bu gs bir görebilecek miyiz ünlü futbolcuların gs ye geldiğini... her sene stadımız yapılıyor çok iyi adamlar geliyor gördük hepsini..yeter artık canımıza tak etti boş hayallerle nereye doğru gidiyoruz!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 23/04/2006 :  17:45:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hakkaten deneyimli iki kanat oyuncusu varken gitmiş bir zamanlar nehrin kenarında tel örgüler arasında maç yapan PAF dan gelme oyuncuları oynatmış
tmm GSnin gençleri süper olabilir(diğer takımların gençlerine göre) ama bir Junentus-Milan maçının tecrübesini yaşamış Appiah, Şampiyonlar LiGi finali oynamış Anelka, Birezilya millî takımıyla final oynamış Alex ile bu tür oyuncular boy ölçüşemez
Onların yerine yer etmiş oyuncular oynasa ve saidounun yerine ortaya tam bir görev adamı koysa, klasik taktiğini uygulasa bu skor böyle olmazdı

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/04/2006 :  17:50:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl oluyorda teknik direktör gerets bunları düşünmüyor..al işte bu kadroyla çıksa eminim daha iyi oynayacaktı

kalede=mondragon
savunma=cihan-song-tomas-ergün penbe
ortasaha=hasan şaş-volkan-ilic-ayhan
forvet=necati-hakan şükür

ilerliyen dakikalarda sabri yide düşünebilirdi..ortasahaya
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000