oyunu yukluyodum %95de component transfer. component:main app.file group:app executables.file:d:/disk1/data2.cab.error:veri hatasi(dongusel artiklik denetimi)diyo bu ne??????????????? bili sosaniz lutfen soleyin biliyom eski bi oyun ama cok guzel arkadasda varmis yukleyim dedim
Oyun güzel ama grafik kalitesi daha düşük bir strateji bulabilir miydin acaba merak ettim. Görüntüsü Age Of Empires'ın ilk çıkanı gibi, biraz daha kalitesiz hatta. O oyunu unut boşver, AoE oyna, Warrior Kings falan oyna tavsiye etmiyorum onu...
valla bilmiyorum kocum nasıl bır problem verdı ama safax arkadaşa cevap vermek için mesaj yazdım oyun çok guzel surukleyıcı bır oyun ama grafıklerı super degıl tabıkıde ama stronghold gonlumuzde taht kurmus bı oyun bu arada ben sana istersen oyunu verim bi şekilde ben artık oynamıyorum volkanreis
yok daha neler. strongholdunmu grafikleri kötü??? oynadığım en iyi strateji oyunlarından ama...tavsiye ederim arkadaşım oyna o oyunu.arkadaşların oynadığına göre bildikleri vardır..