|
Yazar |
Konu  |
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 22:40:57
|
İSpanyol mispanyol karıştırma geforce! :P bnde varım ama ben varken sizin şans azalır hehe |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 23:07:51
|
Salak salak yorumlar yapmayın "santrancı severim", "santranç manyak bir şeydir" vesaire türünde... Elle tutulur, mantıklı bir şeyler yazmayacaksanız hiç yazmayın.
Olası bir Oyun Sitesi Santranç Turnuvasına katılanlar: HASSOOO Kabil Ultramert Wolf Umutcanuğuz Geforce Tony Parker Archangel |
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 03/05/2006 : 23:18:59
|
Bende varım, böyle bir şey iyi olur. Santranç hakkatende güzel bir masa oyunu. Ben sürekli aynı hamlelerle oynamayı sevmem. Açılışta genelde belirli şekilde aynı oluyor hamleler, ama sonrasında farklı şeyler ortaya çıkıyor. Oynama tarzınız hakkında biraz bahsedelim. Mesela ben başlarda eşit değerli taşları sadeleştirme taraftarıyım. Yoksa habire tehdit ve savunmalarla oyun uzuyor ve karışıyor. Uzun ihtimalleri hesaplamayı sevmem, ama oyun hakkatende çok dikkat istiyor. Dikkatinizi vermezseniz çok kötü hamleler yapıp kaybediyorsunuz. At ile çatala düşürülmekten ve oyunun başında kaybetmekten nefret ederim. Oyunun sonlarında tek şah ile kalmaktanda nefret ederim. Turnuvayı düzenleyecek server seçiminden başlayalım bence. Üyelik isteyen ya da istemeyen. Hızlı açılan ya da habire kilitlenen (mynet gibi). Özel odaları bulunan ya da bulunmayan... bu kriterleri değerlendirmek lazım. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 23:29:37
|
Bence rakip ne kadar çok düşünürse satrançta o kadar iidir. onun hamlesi muhtemeldir ve siz bir karşı-atak düşünüp aynen yaparsınız hem rakip şaşırır hem yanlışa zorlarsınız. satranç biraz da baskı oyunu turnuvalarda soğuk olan kazanıyor gnelde. |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/05/2006 : 01:35:48
|
Yahoo'yu öneririm. 3. şahısların izleme imkanı da oluyor. Başka önerileri olan varsa da buyursun, Scorpion hocam haklı :) Kural olarak geleneksel kurallara uymak yerine şöyle bir şey öneriyorum, isterseniz klasik kuralları uygularız:
Süre: Her oyuncu için 1 saat Mat 2 puan, pat 1 puan Süresi biten oyuncu kaybeder Taş sayısı puan getirmiyor 3'er maçlık elemeler olur, 2 galibiyet turu geçer (pat olursa maç sayısı uzar haliyle, 4 maçta da kazanan olmazsa 5. maçta taş puanlarına bakılır)
Böyle biraz uzun olacak fakat en adil ve zevkli oyun türü bu kanımca. Rakibi daha iyi tanırsınız. Rakip isterse turnuvadan çekilir, o zaman diğer taraf tur atlamış sayılır. Maça gelmeyen rakip yenik sayılır. Maçlar 2-3 gün önceden kararlaştırılır ise izlemek isteyenlerin de gelmesi sağlanır, böylece diğer rakipler hakkında fikir sahibi olursunuz. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|