|
Yazar |
Konu  |
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/05/2006 : 12:56:54
|
yahoo üyelik isteniyor mu orda? öyleyse alayım bir tane |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/05/2006 : 13:57:09
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Yahoo'yu öneririm. 3. şahısların izleme imkanı da oluyor. Başka önerileri olan varsa da buyursun, Scorpion hocam haklı :) Kural olarak geleneksel kurallara uymak yerine şöyle bir şey öneriyorum, isterseniz klasik kuralları uygularız:
Süre: Her oyuncu için 1 saat Mat 2 puan, pat 1 puan Süresi biten oyuncu kaybeder Taş sayısı puan getirmiyor 3'er maçlık elemeler olur, 2 galibiyet turu geçer (pat olursa maç sayısı uzar haliyle, 4 maçta da kazanan olmazsa 5. maçta taş puanlarına bakılır)
Böyle biraz uzun olacak fakat en adil ve zevkli oyun türü bu kanımca. Rakibi daha iyi tanırsınız. Rakip isterse turnuvadan çekilir, o zaman diğer taraf tur atlamış sayılır. Maça gelmeyen rakip yenik sayılır. Maçlar 2-3 gün önceden kararlaştırılır ise izlemek isteyenlerin de gelmesi sağlanır, böylece diğer rakipler hakkında fikir sahibi olursunuz.
süre olmasa süre olduğunda ben tedirgin oluyorum. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/05/2006 : 14:10:46
|
iyi de "geforce" süre olması daha iyi karşımızdakinin hamlelerini saatlerce bekleyecek değiliz heralde,bütün santranç turnuvaları saatli yapılıyor bizde yapacaksak belli bir düzen içinde yapalım |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/05/2006 : 14:16:47
|
10 dk'den az olmasın daha,en azından. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/05/2006 : 14:52:23
|
1 saat dedim, dikkatli okuyun. Hamle kısıtlaması yok, genel süre var. İsterseniz Federasyonun kurallarını da uygularız ama kendi aramızda kanımca gerek yok. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|