|
Yazar |
Konu  |
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 11/05/2006 : 20:57:39
|
Bu harfleri kullanma alışkanlığı bence internetten, hızlı yazma isteğinden ya da birilerine havalı takınma isteğinden geliyor. Ben 10parmak klavye kullanırım, o yüzden hızlı yazarım(msn de oldukça gerekiyor). Harflerin yerlerinde ki uzaklık ve yetersizlik oldukça fazla. Sol elimin parmakları hazır olarak a,w,d nin üstünde olduğu için sohbette v yerine w kullanırım. Ama q yu kullandığım pek söylenemez çünkü sağ elimin hemen altında k var. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. |
 |
|
izeto_kuzens
Üye

Turkey
İleti 10 |
İletim - 11/05/2006 : 21:00:37
|
Bende 10 parmk kullanıyorum.Programı var ordan öğrenmiştim. |
GERİ DÖNDÜM BİR KUZENS OLARAK __________________________________________________ TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY TEK AŞKIYDI GALATASARAY SENİN GİBİ CİMBOMLUYU UNUTUR MU BU TARAFTAR? |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/05/2006 : 23:01:42
|
izeto_kuzens; konu 10 parmak kullanmak değil, bulandırma.
major: hocam v harfi o kadar ters yerde değil, sol el başparmağı ile rahatça basabilirsin. c ve b harfleri de ters geliyor diyelim o zaman, bunları da mı kullanmıyor insanlar zor diye? Paşa paşa kullanıyorlar.
Sorun özentilik. Bilinçli veya bilinçsiz olarak. |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 12/05/2006 : 03:04:43
|
1- 10 parmak kullanmak, klavyenin bir kısmını mı kullanmak demektir? 2- MSN'de niye hızlı yazmak gerekiyor? 2 saniye yerine 3 saniyede cevap veren adamdan mı sayılmıyor? |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 12/05/2006 : 12:43:12
|
Evet aslında 10 parmak klavye kullanmak, klavyenin tamamına hakim olabilmek demektir dolayısıyla bu durumda klavyenin bir kısmını kullanmak olamaz. Ama Major'un anlatmak istediği, hızdan kaynaklanan bir şey değil daha çok alışkanlıktan doğan bir şey.
Hocam hakkaten MSN'de bazen hızlı yazmak gerekiyor ama. ;) |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|