AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 '' 'w', 'q', 'x' ''
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/05/2006 :  12:58:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Ben 10parmak klavye kullanırım, o yüzden hızlı yazarım(msn de oldukça gerekiyor). Harflerin yerlerinde ki uzaklık ve yetersizlik oldukça fazla. Sol elimin parmakları hazır olarak a,w,d nin üstünde olduğu için sohbette v yerine w kullanırım.

Bir zamanlar vardı 10 parmak programım, orada parmakların duruşu a, w, d şeklinde değil yanlış hatırlamıyorsam. a, w, d daha çok FPS'ye yönelik bir alışkanlık :P Ben şu an yazarken parmaklarım klavyenin her yerinde, hiç de sorun çıkarmıyor ;) Ayrıca insaf arkadaşlar hazırcılık, tembelcilik diye kendimize kızıyoruz da, klavyedeki harfleri uzak diye tuşlamak mı zor geliyor bir de? :S
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 12/05/2006 :  18:24:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sistemli 10 parmak kullanıcı iseniz, sol eliniz a,s,d,f, sağ eliniz de j,k,l,i üzerinde durur.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 12/05/2006 :  19:35:12  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında doğru daha çok alışkanlıktan kaynaklanan bir sebepten olmalı. Var bazen hız da gerekiyor. Çünkü msn dekilerin mesaj yazacağı tutuyor 10 ayrı kişiden msj geliyor. Ben kulaklık kullanırım, müzik dinlediğimden dolayı -ki ses sonda olur- birde msn in o saçma sesi gelince (dının dının) hemen yazimde sussun şu ses diye bir hızlanma var :)...Bir de titreştirirlerse ben artık ne yapacağımı bilemiyorum :D
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 12/05/2006 :  20:54:03  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Önemli olan vatan sevgisi diyorusun.Dilimize sahip çıkmayalımmı yani.Vatan bir bütündür.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000