|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 12/05/2006 : 12:58:03
|
alıntı: major tarafından yazılan:
Ben 10parmak klavye kullanırım, o yüzden hızlı yazarım(msn de oldukça gerekiyor). Harflerin yerlerinde ki uzaklık ve yetersizlik oldukça fazla. Sol elimin parmakları hazır olarak a,w,d nin üstünde olduğu için sohbette v yerine w kullanırım.
Bir zamanlar vardı 10 parmak programım, orada parmakların duruşu a, w, d şeklinde değil yanlış hatırlamıyorsam. a, w, d daha çok FPS'ye yönelik bir alışkanlık :P Ben şu an yazarken parmaklarım klavyenin her yerinde, hiç de sorun çıkarmıyor ;) Ayrıca insaf arkadaşlar hazırcılık, tembelcilik diye kendimize kızıyoruz da, klavyedeki harfleri uzak diye tuşlamak mı zor geliyor bir de? :S |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 12/05/2006 : 18:24:37
|
Sistemli 10 parmak kullanıcı iseniz, sol eliniz a,s,d,f, sağ eliniz de j,k,l,i üzerinde durur. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 12/05/2006 : 19:35:12
|
Aslında doğru daha çok alışkanlıktan kaynaklanan bir sebepten olmalı. Var bazen hız da gerekiyor. Çünkü msn dekilerin mesaj yazacağı tutuyor 10 ayrı kişiden msj geliyor. Ben kulaklık kullanırım, müzik dinlediğimden dolayı -ki ses sonda olur- birde msn in o saçma sesi gelince (dının dının) hemen yazimde sussun şu ses diye bir hızlanma var :)...Bir de titreştirirlerse ben artık ne yapacağımı bilemiyorum :D |
 |
|
_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896 |
İletim - 12/05/2006 : 20:54:03
|
Önemli olan vatan sevgisi diyorusun.Dilimize sahip çıkmayalımmı yani.Vatan bir bütündür. |
Üyelik Tarihi 02/07/2005 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|