www.uygarliksavasi.com online oyun süper oyun herkesi tavsiye ediyorum oyunda sadece şu var sa-vaş var savaş olmassa batarsınız ben oyuna başlayalı 2 gün oldu 900 lerdeyim
hooo kardes bende yenı basladım ama 6 sawas yadım 3 unu kazandım 3 nu kaybettım... heeh ama mukemmle bır oyun ılk olarak ne ye calısıcam askere mı eve mı bıde ajan yaptım ama yollıyamıyom?
uygarlik savasında medenıyet 3 te !!! herkesı konseyıme beklerım 3-caga ulasmıssanız solda konseyler var ordan çanakkale yigitleri diye arayın benım konseyım o saygılarımla,
bi aralar bende oynuyodum ilk başlarda bana da çok süper bir oyun gibi geldi ama daha sonradan oyun sıkmaya başladı hep aynı şeyler sadece savaş ev yap işçi al geliş para kazan savaş ..... boyle kısır döngü gidiyo oyuna bıraz daha ayrıntılı bır menu koysalar daha iyi olur dıye dusunuyorum ve de daniel96 ben hiç bir zaman ajan yapmadım bir iki tane vardır süs olsun dıye genelde benımkıler öldürülüyodu cunku bana bosuna masraf gıbı gelıyo gıt dal yenersın yada yenemessın ne olursa olsun cesaret gerek :P ve de bu konsey olayının avantajı ne bılen bırı varsa bana anlatabılır mı ben bı konseye gırmıstım ama bana hıcbır yararı yoktu
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.