bunu yazmanızdaki amaç ne şimdi,yani ortaokul talebesi gibi birbirimize laf mı çarpalım ben kimin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum da beni anlamak istemeyen bir hayli fazla galiba, en ufak birşeyde yönetici olarak hemen tavırlarınızı sertleştiriyorsunuz..benim yakındığım nokta burası,bizde aynı şekilde konuşsak sonumuz ne olur acaba??
Avrupa fatihiymiş Galatasaray Galatasaraylıymış bütün taraftar Göklerde yıldız gönüllerde ay Tebrik ederiz Galatasaray
Ne diyim iki taraf da hak etti şampiyonluğu.Appiah'ın kafası 5 cm aşağıdan gitse biz sevinecektik,şimdi siz seviniyorsunuz;sonuç olarak iki taraf ta hak etti.Ama GS buralara kadar geldiği için ayrı bir aferini haketti.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
alıntı:umutcanuğuz tarafından yazılan: Ne diyim iki taraf da hak etti şampiyonluğu.Appiah'ın kafası 5 cm aşağıdan gitse biz sevinecektik,şimdi siz seviniyorsunuz;sonuç olarak iki taraf ta hak etti.Ama GS buralara kadar geldiği için ayrı bir aferini haketti.
İlk mesaja bakar mısın? Bu muhabbetin seviyelisi, seviyesinizini ayırmak için uğraşamayacağım, kimse kusura bakmasın. Konuşmayıverin yahu şu futbolu bir süre. Ölür müsünüz?