|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 15/05/2006 : 19:18:23
|
1-SİLİNDİ2-Tebrik ediyorum bizim futbolcuları 1 sezon boyu yattılar.3-Tebrik ediyorum GS lileri tüm sezon çalışıp didindiler futbolcular (ne yönetim, ne GERETS, ne taraftarlar) tabii ki.4-Kabullenemiyorum.5-SİLİNDİ Şampiyonluğunuz kutlu ve mutlu olsun... |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 19:19:52
|
hehe :)) bu muhabbet böyle sürüp gider |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 15/05/2006 : 19:57:48
|
alıntı: ultramert tarafından yazılan:
alıntı: Mérula Alba tarafından yazılan:
"Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az."
bunu yazmanızdaki amaç ne şimdi,yani ortaokul talebesi gibi birbirimize laf mı çarpalım ben kimin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum da beni anlamak istemeyen bir hayli fazla galiba, en ufak birşeyde yönetici olarak hemen tavırlarınızı sertleştiriyorsunuz..benim yakındığım nokta burası,bizde aynı şekilde konuşsak sonumuz ne olur acaba??
Hemen açıklayayım: Eğer "Fotbol konuşulmayacak." dedindiğinde bu cümlenin içerdiği anlamı anlayanlardansan sana sivri sinek saz, anlamayanlardansan davul zurna az. Seçimini sen yapacaksın. Anlıyor musun anlamıyor musun? Anlaşılmadığından bahsetmişken senin de bazılırımızı pek doğru anladığın sözlenemez. bknz. "helal olsun" başlıklı konu. Sertleşen tavırlara gelince: Oldukça adil olduğumu düşünüyorum. Başkalarının da ne düşündüğü umrumda değil. Bir lâf bir kez söylenir. Söylenme sayısı arttıkça tavırların sertleşme katsayısı da artar. Çünkü her insanın bir tahammül sınırı vardır. İlk açıtığın konuyu kilitlerkenki iletime bak, bir de "helal olsun" başlıklı konudaki ikinci iletime. Bu da ne demek oluyor? Sabrım taşmış. Bu böyle kendi kendine olan bir şey değildir. Hadi sabrımı taşırayım, deyip olmuyor bunlar.
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/05/2006 : 19:59:09
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
1-Konuşmayın konuştukça tepem atıyor!!!!2-Tebrik ediyorum bizim futbolcuları 1 sezon boyu yattılar.3-Tebrik ediyorum GS lileri tüm sezon çalışıp didindiler futbolcular (ne yönetim, ne GERETS, ne taraftarlar) tabii ki.4-Kabullenemiyorum.5-Keşke FB yi yenip şampiyon olsaydınız... Şampiyonluğunuz kutlu ve mutlu olsun...
Açılan her konuda illa ki buraya kayıyor konuşma vay canına artık ağzım açık kalıyor. Başlık sence "tebrikleriniz için" falan mı açılmış? Yani bu kadar tezat olabilir, bir de konuşmayın konuştukça tepem atıyor demişsin, gülüyorum artık :) Anlaşıldı duramıyorsunuz siz konuşmadan... Başlık "Spor konuşmadan duramayan" diye açılsa da "FB-GS muhabbeti yapmadan" diye daha da özetlemek mümkün. OyunSitesi Forumu bu kadar kilitlenmiş konuyu aynı anda bulundurmadı yahu şunca yıldır yazıktır günahtır, bırakın şu körükörüne futbol muhabbetini. (Kilitlemiyorum ben uyarı/konu Avaris'in, O görürse napar bilemiyorum :)) |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 20:02:07
|
Kabullenemeyen arkadaş, abicim Fener tek derbi kazanmadan şampiyon oldu, kabullendik :) Lig bu, yoksa alırlardı 4 büyükleri kendi aralarında maç yaptırır birini şampiyon ederlerdi :)
Rahmetli Özal'ın dediği gibi: "Alışırlar, alışacaklar"
Konuda spor konuşmayın denmiş ama yumuşatıcı bir mesaj babından atıvereyim dedim, gomenne. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|