Zihinsel fonksiyonlarınızı yerine getirmenize engel bir özrünüz filan mı var? Şu cümlede anlayamadığınız yer neresi? "Spor forumu açılana kadar spor konuşulmayacak."
Beni, açtığım uyarı başlığında bile sallamayacak kadar mı kaale almıyorsunuz? Yoksa birşey yapmaya cesaret edemeyeceğimi mi düşünüyorsunuz?
Yoksa sabrımı mı test ediyorsunuz? Ne kadar sinirlenebileceğimi ve sinirlenince ne yapacağımı mı merak ediyorsunuz?
Avaris kardeşim foruma bir şey yazmadan önce derin bir nefes alıp sakinleş bence.
Hadi o da olmuyosa insanlara hakaret olarak algılayabiilecekleri uyarılar yazacağına gerekli ceza neyse onu ver. Bu yazdığın ilk cümle bazı insanlara yeterince ağır gelebilir. Tespit olarak ta görmüyorsundur o ilk cümleni umarım.
some are born to sweet delight; some are born to endless night
Avaris kardeşim foruma bir şey yazmadan önce derin bir nefes alıp sakinleş bence.
Hadi o da olmuyosa insanlara hakaret olarak algılayabiilecekleri uyarılar yazacağına gerekli ceza neyse onu ver. Bu yazdığın ilk cümle bazı insanlara yeterince ağır gelebilir. Tespit olarak ta görmüyorsundur o ilk cümleni umarım.
Sevgili Smeagol 19 yaşındayım,aklı başında bir insanım sonuçta kendimi tanıyorum nasıl bir insan olduğu biliyorum çevredeki insanlarda nasıl bir karaktere sahip olduğumu bilir..onun için bu yazılanları üstüme almıyorum.NOKTA