CS gerçekten de bir efsane.Uzun zamandır oynamıyorum, ama aramıyor da değilim...Bir de eskiden takıldığım Quake vardı.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Cs yi 2 senedir adam akıllı oynamamışımdır.Eskiden arkadaşlarla sabah girer akşam çıkardık bu derece hastasıydık ondan daha önce oynadığımız Half Life unutmayalım tabi ;)
Heroes of Might and Magic Simcity Caesar, Pharoah, Zeus serileri
Ayrıca Final Fantasy duymamış arkadaş, o 11. serilere ulaşmış bir oyundur, bu da yetmemiş filmi yapılmış bir oyundur:)
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?