|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 18/06/2006 : 00:06:27
|
Knight Online ve WarCraft(D-Day, Dota) moda böyle giderse efsane iki oyun olurlar hemen hemen internet cafelerde ve evlerde en çok oynanan oyunlar. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 18/06/2006 : 02:51:34
|
Final Fantasy'i bilmeyen arkadaş, bilmemenin nedeni ya yaşının küçük olması ya da oyun dünyasını PC'den ibaret sanmandandır. Çünkü PC için son FF oyunu 1999'da çıktı, FFXI ise online oyun olduğundan ve ülkemiz lamer kaynadığından ne satıldı ne de bilindi. Play Station'da ise fırtına devam etti. FF oyunları PC'ye çıkmıyor çünkü FF oyununu kaldırmak her PC'nin harcı değil, çok üstün donanım gerektirir. Ama 1990'larda oyun oynamış her "gerçek" PC oyuncusu ve günümüz PS oyuncuları mutlaka Final Fantasy'i bilirler. Problem sende...
Final Fantasy'ler (benim bildiklerim)
FF.I FF.II FF.III FF.IV FF.V FF.V Anime Serisi FF.VI FF.VII FF.VIII FF.IX FF: The Spirits Within (Film) FF.X FF.X-2 FF.XI Final Fantasy (Anime Serisi) FF.VII: Last Order (Anime OVA) FF.VII: Advent Children (Anime Filmi) FF.XII FF.XIII (PS3 için) FF.XIII (Alternatif hikaye, kötü tarafı oynuyorsunuz, PS3 için)
Bunların dışında Game Cube için çıkan FF.VII oyunu, yine Game Boy Advance için çıkan FF.VII oyunu, Cerberus D. adlı FF.VII oyunu, Vincent'i konu alan FF.VII FPS oyunu var. Bunlar sadece benim bildiğim Final Fantasy oyunları, dikkat!! Eklenti, genişleme paketi ya da mod değiller, her biri başlı başına bağımsız ve ayrı bir oyun. Kaldı ki Kingdom Hearts I ve Kingdom Hearts II adlı oyunlar da FF karakterlerini içerirler, onlar da bir nev'i FF oyunudurlar.
Daha da Final Fantasy'nin neresi efsane diyene güler geçerim... Daha büyük efsane var mıdır?
Hele ki Final Fantasy'nin her zaman EN İYİ 3D grafiklere sahip olduğu düşünülürse... FF.VIII (1999) 'in grafik kalitesi bugün dahi bir çok oyunda yoktur.. |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 18/06/2006 : 07:01:10
|
"Final fantasy tactics" de gayet hos. Ayrica FF 8 bildigim kadari ile bir oyun icinde gercek zamanli olarak animasyon kullananabilen ilk oyundur (arka plan icin ) . |
 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 18/06/2006 : 07:18:59
|
FF.VIII'de oyun esnasında yayın kulesini tamire çalışan adamın anahtarı düşer... kamera birden anahtara odaklanır ve oyuncu daha ne olduğu anlamadan FF'in harika 3D animasyonlarından birine geçiverir... Açıkçası o sahnede bayağı şaşırmıştım. Oyundan ara filme geçişi farkettirmedi hiç.. bir garip işte :S
Yaw FF efsane işte ;) Anlatılmaz oynanır :) |
 |
|
burak_49
Üye

Turkey
İleti 9 |
İletim - 18/06/2006 : 11:34:49
|
abi bence fifa , need for speed serileri çünkü adamlar her yıl oyun çıkarıyorlar gta da favorilerim arasında yalnız gta nın oyun serisi çok az |
ada |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|