sniper elite oyunu oynuyorum ama bir bölümde kaldım geçemıyorum tardım edn biri varmı acaba kule gıbı bır yer var butun adamları öldurdüm ama geçemedım yarımcı olursanız ıyı olur teşekurle r
Üç gündür gece gündüz oynayarak zar zor Warcraft III: The Frozen Throne'u bitirdim. İlk başta yalnızca 'Night Elf' campaign'leri var sandım. İlk campaign'in ortalarındaki bi' yerde Ilidan'ın bilmem ne 'Eye'ı dört hatuna sopayla dürttürme bölümünde kuleleri yıkınca hatunlarında öldüğünü bilmediğim için direk onlara saldırıyordum. Dolayısıyla 7-8 deneme sonunda şans eseri napmam gerektiğini anlayıp hallettim o bölümü. O campaign'de başka zorlayan bölüm olmadı. 'Dark Elf' campaign'de kapılardan çıkan yaratıkları durdurmak ve son bölüm baya zor geldi. Aha burada kalır bu oyun, geçiş daha yok derken geçiverdim. :) 'Undead' campaign'de de ünitelerim çok azaldığı, hero'larımın da canları yarıdan biraz yukarı olduğu için mağarada ortadan çıkan mor gözü patlatırken zorlandım. Devamı su gibi gitti zaten. Şimdiye kadar denemediğime yandım oyunu.. Yalnız Battle Realms'ın hakkını yiyor tüm oyun-severler.. Bence eş değer oyunlar. Warcraft üstünde daha çok çalışma yapılıp geliştirilmiş, Battle Realms üstüne ise çok daha fazla düşünülmüştür. Tek fark bu. :)