AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Uğraşıp Bitiremediğiniz Oyunlar Hangileri?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

tungaon
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 27/04/2007 :  12:49:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
call of juares için yardım edecek biri yokmu atın eyerlendiği yeri geçemiyorum lütfen ve lütfen, bütün oyunlar aşkınaa

tungaon
Sayfanın En Üstüne Git

silvana
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 07/05/2007 :  14:34:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ıronstrom
Herkese selam
Ben ironstrom u yeni yükledim ve 2. bölümde takıldım. tam düşman kampına gizlice giriyorum. 3 esiri kurtarmam gerekiyor. Tepede srekli bir helikopter dönüyor. İki arkadaşımı buluyorum. onlarla bir tünelde ilerliyoruz ve esirlerin bulunduğu yere varıyoruz. ama esirleri nasıl kurtaracağımı bulamıyorum. Neyapsam olmuyor alarmlar çalıyor ve ölüyorum. lütfen yardım.
Bir de bu oyunun tam çözümü hangi sitede var acaba şimdiden tşk.
Sayfanın En Üstüne Git

candy
Üye

İleti 106

İletim - 08/05/2007 :  12:58:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
silvana tarafından yazılan:

ıronstrom
Herkese selam
Ben ironstrom u yeni yükledim ve 2. bölümde takıldım. tam düşman kampına gizlice giriyorum. 3 esiri kurtarmam gerekiyor. Tepede srekli bir helikopter dönüyor. İki arkadaşımı buluyorum. onlarla bir tünelde ilerliyoruz ve esirlerin bulunduğu yere varıyoruz. ama esirleri nasıl kurtaracağımı bulamıyorum. Neyapsam olmuyor alarmlar çalıyor ve ölüyorum. lütfen yardım.
Bir de bu oyunun tam çözümü hangi sitede var acaba şimdiden tşk.

Açılan delikten geçin, sığınakta ilerlerken dışarda bizim askerlerin olduğunu belirten ve bu nedenle de hareket eden eden vurmamamız gerektiğini belirten bir mesaj alıyoruz. Yerdeki mayınlara dikkat ederek kanyondan ilerleyin. İlerde sizin askerlerden biri ile konuştuktan sonra, kanyonun sonunda sağdaki kayalığın arkasındaki karanlığa koşarak eğiliğ bekleyin, birazdan bir grup asker gelecek, merak etmeyin etrafı devriye geziyorlar, konuşmalarını duyacaksınız. Biraz bekledikten sonra kanyona doğru hareket edecekler, sizde yavaşça kayanın biraz daha ilerisine gidin ve uzaklaşmalarını bekleyin. Askerler uzaklaşınca sol tarafa dağın dibinden eğilerek sessizce ilerleyin, bu arada devriye gezen helikoptere de dikkat edin sizi farkederse kesin ölürsünüz, kamyonun arkasında iki asker nöbet tutuyor, aldırmaıyn ve çömelerek sessizce ilerleyin, kasaların yanında sizi bekleyen bir askeriniz var, sizi görünce onu izlemenizi istiycek. Takip edin, tünelin ilerisinde asker size silahlarınızı bırakmanızı söyliycek, bıçağınız, el bombalarınız, tabancanız ve shootgunınız dışındaki bütün silahlarınızı yere atın. Şimdi kasaların ordan sol tarafa ilerlereyin, sıraya girin ve emirden sonra kamyona binin.

yarayla alay eder,yaralanmamış olan....
Sayfanın En Üstüne Git

Zoom_Pirate143
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 14/05/2007 :  11:52:05  Bilgileri Göster  Zoom_Pirate143'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
serious sam 2

Hayatımda 3 yanlış yaptım doğmak, büyümek ve sevmek. Ama birde doğru yaptım seni sevmek. Ama unutmuşum aşkım benim kitabımda 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo:)
Sayfanın En Üstüne Git

yunusemre
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 17/05/2007 :  20:08:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba.sniper elite oyununda fransız katedrali bölümünü geçen varsa lütfen bana save yapıp yollasın.harbiden çok ihtiyacım var.ayrıca rüya yorumlatmak isteyen olursa yada fal seve seve yardımcı olurum.şimdiden teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000