AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 17/06/2006 :  14:25:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok komik krondor taksit taksit hatırlamak ha :D gerçekten iyi açıkladın ben konuya geçeyim lvl 100 den sonra kasımadğını biliyorum ama yinede ex veriyor ne işe yarıyo o 100 lvlden sonra atackini mi yükseltiyor?

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 17/06/2006 :  16:55:58  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
peki ya nasıl lvl yükseltiyoruz arkadaaşlar bunu hiç anlamadım lvl nasıl yükseltiyoruz birisi yardım etsin:????

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 17/06/2006 :  17:03:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pokemonlara saldır bu kadar

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 17/06/2006 :  17:12:14  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam anladım bu oyun gerçekten güzelmiş başta karışık gibi geldi ama iyiymiş bize bu oyunu tanıttığı için elemental arkadaşımıza herkesin huzurunda teşekkür ediyorummm...

Ayrıca böyle bir siteyi ve forumu bizle buluşturduğu için saygıdeğer KRONDOR'a herkesin adına da teşekkür ediyorum...

İŞTE BU KARDEŞİM TÜRKİYE'DE DE BÖYLE İNSANLAR VAR YAA BİZ MECBURMUYUZ GAVURUN PEŞİNDEN GİTMEYE İŞTE TÜRK İNSANI BU YAA

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 17/06/2006 :  17:58:27  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt bende mew yada mewtwo arıorum ama bulamıorum genellikle hangi haritadan çıkıo sölermisiniz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000