AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 21/06/2006 :  20:13:45  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
geliyomusun haritaya?forumda mewtwosu olan varsa nasıl bulduğunu söyleyebilirmi?

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 21/06/2006 :  20:55:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ooo arkadaşlar siz böyle lwl 100, lwl x, lwl y pokemon var diosunuz ama diğerleri fosmuş
bende en az 25 poke var
biri 60, 10 tanesi 30 üstü, diğerleri civ civ

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 21/06/2006 :  21:02:06  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lwl x ve lwl y pokemonlar varmıki???

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 22/06/2006 :  09:44:12  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hocam 25 pokemonu napcan ya bende 16 tane var hepside 3 evrim li yada çok ii pokemonlar.ben şimdi skyterı kasıodum oda evrim geçirdi oldu scizor lvl 64 onu 100 yaptıktan sonra diğer pokemonlarımı 100 yapıcam bnm işim zor bndede charizard var lvl 38 scizordan sonra onu kascam ondan sonra muku sonra magmar sonra ıyvasar sonra wartortle sonra pichu sonra bulbasaur sonra eeve sonra totodile sonra aron ,bnm işim zor onix vardı bende bıraktım gitti ha en son pidgeotoyu kascam 100 kadar
NOT:ÖMRÜM YETERSE TABİ
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 22/06/2006 :  11:30:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Pırates tarafından yazılan:

hocam 25 pokemonu napcan ya bende 16 tane var hepside 3 evrim li yada çok ii pokemonlar.ben şimdi skyterı kasıodum oda evrim geçirdi oldu scizor lvl 64 onu 100 yaptıktan sonra diğer pokemonlarımı 100 yapıcam bnm işim zor bndede charizard var lvl 38 scizordan sonra onu kascam ondan sonra muku sonra magmar sonra ıyvasar sonra wartortle sonra pichu sonra bulbasaur sonra eeve sonra totodile sonra aron ,bnm işim zor onix vardı bende bıraktım gitti ha en son pidgeotoyu kascam 100 kadar
NOT:ÖMRÜM YETERSE TABİ

evt bende onun gibi bişey yapacam pokemonlar değişik ama yine NOT:ÖMRÜM YETERSE TABİ

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000