kuva-i milliye ben bu siteye aylarca uğramadım sınav yüzünden sen içini rahat tut:)
Son gün çalışma meselesine gelince...Son gün sadece eksik olduğunuzu düşündüğünüz ve unutulma ihtimali yüksek olayn ayrıntılara bakmanızı tavsiye ederim...Tabi bunu abartmamam gere 2-2.5 saat en fazla...
Arkadaşında dediği gibi evde durmatın gidin deniz varsa bir deniz havası alın...Rahatlayacak birşeyler yapın...
Sınav heyacanı sadece girişte ve çıkışta oluyor geri kalan kısım gayet rahat oluyor...
şşştt! 11 Haziran'a kadar görmeyeceğim sizi buralarda. Çabuk kalkın o bilgisayarın başından. Hadi bakalım, ders çalışın ders... 11 Haziran 2006 saat 13:30 itibariyle serbestsiniz Not: Geçen yıl İstanbul Lisesi'ni kazanan öğrencim okula geldi bugün, ziyarete. Çok sevindim görünce. Koltuklarım kabardı. Bana ne oluyorsa...
forumdan da kovulduk oks stresi var zaten bi de bu geldi:) hocam 1 hafta sonra gelebilir miyizz??
Bnde de biraz stres yok diil tabi..Türkçe-sosyal çok iyi fakat fen-mat de kendime pek güvenemiyorm..11 hazirana kdr pek giremicem siteye,arada okurum ama yazacaımı sanmıyorm..Son 1hafta dersanede ineklicem brz :P.. ..OKS ye ve ÖSS ye girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
aynen tony kardeş bende aynıyım özellikle matematik başımın belası 6. sınıfa kadar 4 5 sonra söylemem utanıyorum:)ama diğer derslerimin hepsi 4 5 bi tek matematik bazı fen sorularını da yapamam diye korkuyorum bu arada dershane ye gitmiyorum sınıfta dershaneye giden en az 15 kişiyi geçiyorum (sınıf 25 kişi:) ) bana fazla gerekli gibi gelmiyor dershane