şşştt! 11 Haziran'a kadar görmeyeceğim sizi buralarda. Çabuk kalkın o bilgisayarın başından. Hadi bakalım, ders çalışın ders... 11 Haziran 2006 saat 13:30 itibariyle serbestsiniz Not: Geçen yıl İstanbul Lisesi'ni kazanan öğrencim okula geldi bugün, ziyarete. Çok sevindim görünce. Koltuklarım kabardı. Bana ne oluyorsa...
forumdan da kovulduk oks stresi var zaten bi de bu geldi:) hocam 1 hafta sonra gelebilir miyizz??
Sen hâlâ burda mısın?
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
şşştt! 11 Haziran'a kadar görmeyeceğim sizi buralarda. Çabuk kalkın o bilgisayarın başından. Hadi bakalım, ders çalışın ders... 11 Haziran 2006 saat 13:30 itibariyle serbestsiniz Not: Geçen yıl İstanbul Lisesi'ni kazanan öğrencim okula geldi bugün, ziyarete. Çok sevindim görünce. Koltuklarım kabardı. Bana ne oluyorsa...
forumdan da kovulduk oks stresi var zaten bi de bu geldi:) hocam 1 hafta sonra gelebilir miyizz??
Sen hâlâ burda mısın?
yoo değilim hocam gittim
ama napayım benim ders eksiğim yok ki her gün bol soru da çözerim. ayrıca artık tek işim son 10 yılın çıkmış sorularını çözmek ki bu da sadece gelen soru tiplerini anlamak için. girecek arkadaşlara da bu tavsiye edilir ve katılmak isteyen olursa çete kurar soruları getiren aracı soyar 1. oluruz
Sınava girecek tüm arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim, yolunuz açık olsun. Kendinizi çok strese sokmayın, ne olursa olsun sınavda cevap sallamayın :)