AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 gol sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

isinmet
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 03/06/2006 :  14:09:25  Bilgileri Göster  isinmet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
4-4-2 ile oynuyorum (cm03-04) her maç ortalama 25-30 şutum var rakip bana 1 tane de çekse gol oluyor benim o kadar şutumdan bazen fark oluyor ama genelde az gol atıyorum. sorunum gol yememek için defans kurgusunu nasıl ayarlamam lazım.
Saygılar,Sevgiler.

Met

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 03/06/2006 :  14:44:08  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya orta sahay1 çok kalabalik tutacaksin ya da;
http://img64.imageshack.us/img64/8392/kpt0wb.jpg

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 04/06/2006 :  17:11:44  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence senin problemin taktikten öte ii bi santrafor ve ii bi kaleci olmaması gibi gelio acaba kaleci ve santraforlarının isimlerini sölermisin.tabi olay taktiktende kaynaklanıodur ama arkadaşa diosnki 25 30 şut oluo kolay gol yemenin sebepi defans kale ve forvet güçlü tut buraları özellikle kanatlara ii isimler yerleştir
Sayfanın En Üstüne Git

isinmet
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 06/06/2006 :  00:51:38  Bilgileri Göster  isinmet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
takım dortmunt kaleci akinfiev forvet rooney yaşları 33 yıl 18 kadrom güzel adamların özellikleride güzel sonuçta ben şampiyon oluyorum yine ama kızıyorum ben o kadar şut atıp da bir kaç gol atarken rakip bir gelip hemen gol atmasına

Met
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000