AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 FB' mi GS' mi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 17/01/2004 :  00:35:34  Bilgileri Göster  Turkish_Maldini için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ne güzel bi tartışma dimi:) oyunun basında belki gs daha iyi forvet olarak ama defansı gel geçen hanı gibi...:)GS i Hakan kurtarıyor 2 sene sora oda gidiyo pert oluyo:)hakanın ve defansta yaslanan bulentın ve yanına adam gibi bir defans almazsanız işiniz zor kanatlar sağlam sayılır solda hasan sagda sabrı ortada petrele batista işi götürür. Ümit karana diyecek söz yok tek kelimeyle süperrr.
OYUNA YENI BASLAYANLAR ICIN ÖNERDİĞİM TAKTİK
dc:bulent korkmaz orhanak F.de boer
dml:hakan ünsal
dmr: prates
mc:ergün penbe
mc:petre
amc:hasan sas
fc:hakan şükür
fc:ümit karan

Fenerin forvetleri genç pek tecrübeli sayılmazlar PVH haric adam 34 yasının sonuna kadar her sezon 20 uzerınde gol ve asıst yapıyor Defasın solunda İsmail Güldüren' i biraz abartmışlar gibi geldi fatih zaten sagda harikalar yaratıyor.. göbek ise ümit ve servete emanet(tavsiyem ümit'i sol servet' i sagda oynatılmasıdır)
orta sahanın sağ ve sol kanadına takviye şart tavsiyem sol kanada alex sağ kadana alabiliyorsanız Gökdenizi almanızdır. forvet ise Sağlam Serhat'ı geliştirmeye bakın Türkiye kupasında ve hazırlık maçlarında oynatıp oyuncuyu küstürmemenızı tavsıye ederım nede olsa PVH ' nın yedeği (he unutmayın kesinlikle forvette PVH sağ tarafta tuncay solda oynatılmalıdır en azından ben ole düşünüyorum :)))Pp
OYUNA YENI BASLAYANLAR İÇİN ÖNERDİĞİM TAKTİK...
Recep

Fatih Servet Ümit İsmail

Ortega Kemal Selçuk Erhan

P.VanH Tuncay

EN BÜYÜK FENERBAHÇE

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 17/01/2004 :  22:55:26  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol, herkese bana dahil çok yardımcı olmuşşşsun ama durduk yere açhmanın alemi yoktu

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 04/05/2006 :  19:47:38  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşim bu takım hiç bişey yapmaz ama arlarında ii oynayanlar var. servet mesela ii bi antireman la harikalar yaratıo sağda gökdeniz boşa çünkü serhat var sana gerçek takımı yazıım

volkan
önder servet luciana deniz

serhat aurelio appiah(dmc) alex

tuncay
anelka

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 16/05/2006 :  18:31:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence ilk taktik gayet iyi ama ben ortanın solunda Kemal'i oyantıyorum.İnanın iki sene içinde Avrupa'dan teklifler yağmaya başladı.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 04/06/2006 :  17:06:01  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
renkler ve zevkler tartışılmaz ama ordakiler epey yaşlı kemal olayına gelince ewt kemal harikalar yaratıo özellikle fransa ve italyadan çok teklif yağıyo solda oynatıorum ama yedek olarak duruo. takımın ne kadar ii olsada yedeklerinde öle olmalı
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000