|
Yazar |
Konu  |
|
Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 17/01/2004 : 00:35:34
|
ne güzel bi tartışma dimi:) oyunun basında belki gs daha iyi forvet olarak ama defansı gel geçen hanı gibi...:)GS i Hakan kurtarıyor 2 sene sora oda gidiyo pert oluyo:)hakanın ve defansta yaslanan bulentın ve yanına adam gibi bir defans almazsanız işiniz zor kanatlar sağlam sayılır solda hasan sagda sabrı ortada petrele batista işi götürür. Ümit karana diyecek söz yok tek kelimeyle süperrr. OYUNA YENI BASLAYANLAR ICIN ÖNERDİĞİM TAKTİK dc:bulent korkmaz orhanak F.de boer dml:hakan ünsal dmr: prates mc:ergün penbe mc:petre amc:hasan sas fc:hakan şükür fc:ümit karan
Fenerin forvetleri genç pek tecrübeli sayılmazlar PVH haric adam 34 yasının sonuna kadar her sezon 20 uzerınde gol ve asıst yapıyor Defasın solunda İsmail Güldüren' i biraz abartmışlar gibi geldi fatih zaten sagda harikalar yaratıyor.. göbek ise ümit ve servete emanet(tavsiyem ümit'i sol servet' i sagda oynatılmasıdır) orta sahanın sağ ve sol kanadına takviye şart tavsiyem sol kanada alex sağ kadana alabiliyorsanız Gökdenizi almanızdır. forvet ise Sağlam Serhat'ı geliştirmeye bakın Türkiye kupasında ve hazırlık maçlarında oynatıp oyuncuyu küstürmemenızı tavsıye ederım nede olsa PVH ' nın yedeği (he unutmayın kesinlikle forvette PVH sağ tarafta tuncay solda oynatılmalıdır en azından ben ole düşünüyorum :)))Pp OYUNA YENI BASLAYANLAR İÇİN ÖNERDİĞİM TAKTİK... Recep
Fatih Servet Ümit İsmail
Ortega Kemal Selçuk Erhan
P.VanH Tuncay
EN BÜYÜK FENERBAHÇE |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/01/2004 : 22:55:26
|
saol, herkese bana dahil çok yardımcı olmuşşşsun ama durduk yere açhmanın alemi yoktu |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Pırates
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 04/05/2006 : 19:47:38
|
kardeşim bu takım hiç bişey yapmaz ama arlarında ii oynayanlar var. servet mesela ii bi antireman la harikalar yaratıo sağda gökdeniz boşa çünkü serhat var sana gerçek takımı yazıım
volkan önder servet luciana deniz
serhat aurelio appiah(dmc) alex tuncay anelka
|
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 16/05/2006 : 18:31:41
|
Bence ilk taktik gayet iyi ama ben ortanın solunda Kemal'i oyantıyorum.İnanın iki sene içinde Avrupa'dan teklifler yağmaya başladı. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Pırates
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 04/06/2006 : 17:06:01
|
renkler ve zevkler tartışılmaz ama ordakiler epey yaşlı kemal olayına gelince ewt kemal harikalar yaratıo özellikle fransa ve italyadan çok teklif yağıyo solda oynatıorum ama yedek olarak duruo. takımın ne kadar ii olsada yedeklerinde öle olmalı
|
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|