Hiç duymadım.Ayrıca öyle bir yazmışsınız ki ne tam isim var ne de şarkının ismi.Şarkının sözlerini, yazmışsınız ama çıkaramadım vallahi :) Söyleyenin tam adı ve şarkının adını da yazarsanız sevinirim.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Benim birkaç kız arkadaşım tanıyorlar :D bende daha yeni keşfettim şans eseri müzik kanallarını dolaşırken denk geldi..Oturmuş sahilde elinde gitarla çok asortik
Sen tutunabilir misin karşılıksız, cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur Gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler
Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri Aşığım, ahım gelir bulur seni
Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma; büyüdün mü de sığmadın kalbime Bak ateş oldun yaktın geceleri
arakadaşlar neslihan hakkında bilg edinmek için bazı siteler buldum: www.vazgectimsenden.com www.tankado.com bu iki site de var vazgectimsenden.com da bulamk için foruma girin ve müziği tıklayın ordan sonra neslihan yazıyor zaten ama üyelik ister üyelik ücretsizdir tankado.com üyelik istemez orda zaten ilk sayfanın aşağısında var