|
Yazar |
Konu  |
CAsp3r
Üye

Turkey
İleti 13 |
İletim - 29/06/2005 : 15:09:15
|
Beyler bayanlar bence en iyi gruba mor ve ötesi aday. Ama şarkıcı konusunda kararsızım.Sizce Türkiye'nin en başarılı grubu ve sanatçısı kim |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 01/07/2005 : 12:48:35
|
Grup olarak "başarılı" dersek Mor ve Ötesi. Ama Kurban'ın yaptığı müzik de çok hoşuma gidiyo. Şarkıcı olarak tabii ki SEZEN AKSU, şüphesiz SEZEN AKSU, en büyük SEZEN AKSU ... konuşmaya gerek yok (BENCE) |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 01/07/2005 : 13:58:19
|
Bana göre Sezen Aksu fazla abartılıyor. Tamam, çok güzel besteleri olabilir ama yirmi küsür albümü arasında sevilen parçaları parmakla sayılıyorsa, oturup bir düşünmek lazım. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 04:02:53
|
barış & orhan rulez..., krocanlar bilmem anlatabildimmi  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 02/07/2005 : 15:49:26
|
Şimdiye kadar Manga konusunda çok olumsuz şeyler duymama rağmen bence en başarılı grup Manga. En iyi şarkıcıya da Tarkan demek istiyorum. Çoğu insan hala ilk albümündeki şarkıları biliyor. Yaptığı bütün albümler yok satıyor. Şu an bence en iyisi Tarkan. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 03/07/2005 : 17:21:51
|
Duman grubunun şarkıları bence çok iyi |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|