|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 10/06/2006 : 14:55:12
|
Bu seride kilit oyuncular, Wade, Dirk ve Shaq değildir.Wade-Shaq ikilisi Miami'de, Dirk de Dallas'ta yapacaklarını yapacaklardır bir kere.Onların katkısı belli.Ama asıl önemli olan onların yanındaki oyuncular.Örneğin, Terry nasıl 1.maçta X Faktörü oldu.Miami'de de Walker, J-Will, hatta Posey gereken katkıyı yapmalıdırlar.Ayrıca, Dallas'ın Shaq'ı kitleyebilmek için yeterli donanması var.Dampier ve Diop yeterince güçlü oyuncular, ama Shaq güçlü değil tamamen mutant.
Dallas, asist yapan bir takım değil.Daha çok Dirk'in fade-away'leri, Josh Howard, Devin Harris ve Jason Terry'nin dripling üzerinden içeriye penetreleriyle sayıları buluyorlar.Bu yüzden, Miami'nin içeriyi iyi kapaması gerekir.Shaq, zaten faül problemine girmedikçe içeriyi kaplar.Ama, içeriyi tamamen kapamak için Zo-Shaq ikilisini aynı anda oynatmak, Haslem'i ise bu ikiliden biri faül problemine girdiğinde sahaya sürmek için saklamak gerekir.Zo-Shaq ikilisini aynı anda oynatarak Miami, Dallas'ı şuta zorlar.Tamam, Dallas mükemmel şut atıyor, Dirk-Terry ikilisiyle.Ama, şutlar her zaman girmez.Pat Riley faktörüyle 4-2 Miami diyorum. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|