|
| Yazar |
Konu  |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 18/06/2006 : 12:51:03
|
| Heheh Miami 2-2 ye getirdi.Zaten 3-0 olup son maçı da alsaydı ve şampiyon kolayca belirlenseydi çok üzülürdüm. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 19/06/2006 : 11:18:45
|
Miami 101-100 Dallas Oleyyy Miami seride 3-2 öne geçti. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 21/06/2006 : 08:46:16
|
Şampiyon Miami Heats MVP Dwayne Wade |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 21/06/2006 : 15:43:58
|
Evet, Dwyane Wade'in istikrarlı oyunuyla Heat şampiyon oldu.Tabii, 12 dk falan süre alan Zo'nun 6 bloğuyla(1'i sayılmadı)coşan Miami, Wade'in orta mesafe şutları istikrarlı bir şekilde sokmasıyla skorda tutundu.Dirk ve Howard'ın etkili oyunları Dallas'ın yenilgisini önleyemedi.Tebrikler Miami ..
alıntı: hagi08 tarafından yazılan:
Miami kesin bence zaten başından da dedim :)
Tebrikler abi.Ama ne oldu böyle olunca ? Sokaktan geçen bir adam da fikrini beyan edebilirdi.Önemli olan Miami'nin neden kazanacağını ayrıntılı bir biçimde açıklamaktı.Sizin gibi yorum yapma yeteneği olanların böyle yapması üzücü. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|